Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'12

Tarihler: 10 Mayıs 2012 Perşembe ~ 03 Haziran 2012 Pazar

Yer: Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi

Adres: Fatih Cad. No: 1 Acıbadem - Kadıköy - İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 339 39 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2012 ~ Haz 3, 2012

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’12 Fotoğraf Sergisi Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde Fotoğrafseverlerin Beğenisine Sunuluyor

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 44 eserin yer aldığı sergi, 10 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında Tepe Nautilus Alışveriş Merkezinde sanatseverler ile buluşacak.

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen, ve “Hayata Dair” teması ile gerçekleştirilen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren eserlerle birlikte toplam 44 fotoğraf 10 Mayıs – 3 Haziran 2012 tarihleri arasında Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde yer alacak sergide sanat severler ile buluşacak.

2 Ocak-12 Mart 2012 tarihleri arasında düzenlenen, Türk kadınının sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen ve kadınlara kendilerini ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’12’ye 1.207 yarışmacı 5 bin 527 fotoğrafla katıldı. Yarışmada Emel Taranoğlu ‘Bakış’ adlı fotoğrafıyla birinciliğe layık görülürken, Hülya Kurt ‘Sıcak Simit’ adlı fotoğrafıyla ikinci, Eda Kum ise ‘Bekleyiş’ adlı fotoğrafıyla üçüncü oldu. Dereceye giren fotoğraflarla birlikte, yarışmaya katılan 41 eser de sergilenmeye değer bulundu.

İlk kez düzenlendiği 2007 yılından bu yana 6 bine yakın kadının, 20 bini aşkın fotoğrafla katıldığı ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’ kısa zamanda Türkiye’nin en çok ilgi gören fotoğraf yarışmalarından biri haline geldi. Kadınların kendi objektiflerinden hayatın farklı renklerini, farklı yönlerini fotoğraf kareleriyle yansıtmalarına fırsat tanımayı hedefleyen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması, her geçen yıl etki alanını genişletiyor.

Anadolu Hayat Emeklilik’in Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında yürüttüğü yarışmanın bu yılki jüri üyeleri arasında; Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Güler Ertan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nihal Kafalı, fotoğraf sanatçısı Çerkes Karadağ, fotoğraf sanatçısı Ali Balkı ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT