Kadın Gözüyle Hayattan Kareler

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler

Tarihler: 17 Mayıs 2022 Salı ~ 31 Mayıs 2022 Salı

Yer: Tepe Nautilus

Adres: Fatih Cad. No: 1 Acıbadem Kadıköy - Istanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0 (216) 339 39 29

Faks: 0 (216) 339 39 20

Web: http://www.tepenautilus.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2022 ~ May 31, 2022

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen ve Türkiye’nin kadınlara özel tek fotoğraf yarışması olan “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasında dereceye girenler İstanbul Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Birinciliği “Balıkçı” adlı fotoğrafıyla Esengül Alıcı, ikinciliği “Beyaz Dans” adlı fotoğrafıyla Seval Oral Nurtan, üçüncülüğü ise “Güven” adlı fotoğrafıyla Aysen Karadeniz’in aldığı yarışmada sergilenmek üzere seçilen eserler 17-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde fotoğrafseverlerle buluşacak. Birbirinden yetenekli kadın fotoğrafçıların katılımıyla renklenen sergi aynı zamanda dijital ortamda da fotoğraf tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen ve büyük bir katılımla gerçekleşen, Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasında, 2516 katılımcının 8682 fotoğrafı yarıştı. Türkiye’nin en çok ilgi gören fotoğraf yarışmalarından biri olan “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler”in birincisi “Balıkçı” adlı fotoğrafıyla Esengül Alıcı oldu. “Beyaz Dans” adlı fotoğrafıyla Seval Oral Nurtan ikinci, “Güven” adlı fotoğrafıyla Aysen Karadeniz üçüncü olurken, Arzu İbranoğlu, Aylin Isfendiyar Ceylan ve Hediye Topçuoğulları da mansiyon ödülüne layık görüldü.

Törende konuşan Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Murat Atalay: “Bu yıl yarışmamızın 16’ncısını düzenlemenin haklı gururunu yaşıyoruz. 16 yıl önce yola çıkarken amacımız, sosyal ve kültürel kalkınmanın en önemli itici güçlerinden biri olan kadınlara, kendilerini özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunmaktı. Bugün geldiğimiz nokta, 16 yıl önce ne kadar doğru bir işe imza attığımızı ortaya koyarken bir yandan da bizi gururlandırıyor ve heyecanlandırıyor. Açılışını yaptığımız sergimizdeki bu değerli eserler bu sene ve bundan sonraki senelerde de dijital ortamda sergilenmeye devam edecek. Pandemiyle birlikte uygulamaya başladığımız dijital sergimizi yine her yıl açmayı ve bu değerli sergiyi mekandan bağımsız olarak milyonlarca kişiyle buluşturmayı sürdüreceğiz” dedi.

2007 yılından bu yana 25 bini aşkın katılımcının, 97 binin üzerinde fotoğrafla katıldığı ve geleneksel hale gelen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışması, kadınınların sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedeflerken, onlara kendilerini ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunuyor.

Yarışmanın bu yılki seçici kurulunda; Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Güler Ertan, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nihal Kafalı, Fotoğraf Sanatçısı Saygun Dura ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT