Kahvealtı Festivali

Tarihler: 23 Nisan 2017 Pazar ~ 23 Nisan 2017 Pazar 23 Nisan 2017 10:00

Yer: Portaxe

Ücret: - 66.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Baltalimanı Cad. No: 80 Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 277 82 33

Web: http://www.portaxe.net/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2017 ~ Nis 23, 2017
Kahvaltının mutlulukla alakası olduğunu bu etkinlikle öğrenin!

"Yüzlerce yıldır, yeni bir güne başlarken topraklarımızın her köşesinde günün ilk kahvesinden önce özen ile kurulan “kahve altı” sofraları muhteşem boğaz manzarası eşliğinde sizleri bekliyor. Dünya’da kahvaltı kültürü dediğimizde hiç şüphesiz tüm ülkelerin birer paragraflık kahvaltı kültürüne karşılık bizim sayfalar dolusu anlatacak şeyimiz olacaktır. 

Geleneksel Türk mutfağında her öğüne dair zengin bir çeşitlilik olduğu hepimizce malum; ancak akşam yemeği kültürü ya da öğle yemeği kültürü diye bir kalıp olmadığını da bilirsiniz. Yüzyıllar boyunca günün ilk kahvesinden önce tüketilen öğüne “kahve altı” diyen atalarımız hangi yiyeceklerle sofralarını süslüyorsa, günümüzde adı “kahvaltı” olarak anılmaya başlayan sofralarımız yine aynı çeşitlilik ve güzel enerjiyi korumaya devam ediyor.  Kahvaltıyı bir kültür olarak benimsemiş bir topluluğun insanları olarak, sofrada sevdiğimiz lezzetler ve birlikte güzel anılar biriktirdiğimiz insanlar ile özdeşleşen bu güzel öğünde, kültürümüzün incisi İstanbul boğazında bir araya geliyoruz. Türkiye’nin birçok bölgesine özel yöresel lezzetler, peynir çeşitleri, birbirinden leziz zeytinler, kahvaltının süper ikilisi bal & kaymak ve sınırsız tadım yapabileceğiniz daha nice lezzet,  olmazsa olmazımız çay ile buluşup sofraları dolduracak. Tabii ki, “kahve altı” keyfimizden sonra muhteşem boğaz manzarasına karşı kahvelerimizi yudumlayacağız.  23 Nisan 2017’de geleneksel kültürümüzün festival coşkusu ve çeşitliliği ile yaşanacağı “kahvaltıya dair her şey”  buluşmasına sevdiklerinizle birlikte hepinizi bekliyoruz."

-0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir. -Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri para iadesi yapılmak şartıyla etkinlik alanına almama hakkına sahiptir. -Organizasyon şirketi, program ve bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT