Kapadokya Sanal Şehir Turu

Tarihler: 20 Mart 2021 Cumartesi ~ 20 Mart 2021 Cumartesi 20 Mart 2021 19:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: 1. Kategori - 105.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2021 ~ Mar 20, 2021
Kendine özgü renkleri, sesleri, dokusu ve kalp atışlarıyla büyülü Coğrafya: Kapadokya Sanal Şehir Turu online platformda!

Kapadokya; Anadolu bozkırının ortasında bu eşsiz güzellikteki sanki dünyamıza ait olmayan yer şekillerinin bulunduğu coğrafyaya Hititler “Kapadokya” yani “Güzel Atlar Ülkesi” adını uygun görmüşler, çünkü savaş arabalarını çeken güçlü atları buradan tedarik etmişler. Oysa bölge Hititlerin ardından bir çok kavme de ev sahipliği yapmış ve onlara da nimetlerini sunmuş. Hatta gelenler sadece yüzeyindeki güzelliklerden değil yeraltındaki koruyucu yapısından da faydalanmışlar. Haydi gelin hep birlikte bu sihirli coğrafyayı keşfedelim.

Konuşmacı: Profesyonel Rehber  Hasan ÇEVİK

Bu sanal sanal şehir turuna neden katılmalısın?
● Kapadokya’nın tarihini, coğrafyasını, kültürünü, mutfağını, Anadolu’daki ilk Hıristiyan topluluklarını, tarihin ve doğanın bize miras bıraktığı vadileri, yeryüzü şekillerini, yeraltı şehirlerini, mağara kiliseleri merak ediyorsan katılmalısın.

Bu sanal  şehir turunda neler öğreneceksin?
● Kapadokya bölgesinde Göreme, Ihlara, Zelve, Avanos, Uçhisar, Ortahisar, Kızıl Vadi, Ürgüp’ü sanal ortamda gezerek öğreneceksin .

Eğitim Seviyesi
Herkes için

Sanal Şehir Turlarımız Hakkında Genel Bilgilendirme
● Bu sanal şehir turu bilgisayar ya da telefonunuzdan görüntülü olarak gerçekleşmektedir.
● Sanal şehir turları profesyonel rehber eşliğinde yapılmaktadır.
● Görüntüler verilirken rehber müzede eserler, olaylar ve görüntüde olan yapı/müze hakkında yorum ve anlatım yapmaktadır.
● Sanal şehir turu sırasında anlatım sürerken rehbere yazılı olarak soru sormak ya da notlar iletmek mümkündür
● Sanal şehir turu 2 saat sürmektedir. Her gezi sonrasında 30 dakikalık soru / sohbet bölümü vardır
● Canlı yayın Zoom üzerinden gerçekleşecektir. Yayının gerçekleşeceği Zoom bağlantısı, kayıt yaptıranlara 24 ile 48 saat öncesinden e-posta yöntemi ile paylaşılacaktır.
● Canlı yayına katılabilmek için bu deneyime kayıt yaptırmanız gerekmektedir. 
● Sanal şehir turumuzda katılımcı sayısı 75 kişi ile sınırlıdır
● Program öngörülemeyen durumlar nedeniyle değişiklik gösterebilir.
● Antonina Online Mektep etkinliğin akışında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
● Geziyi kaçıranlar için telafi gezi yapılmayacaktır.
● Sanal şehir turunun süresi 2 saattir. Her gezinin sonunda soru ve yanıtlar için 30 dakikalık süre olacaktır

Sanal Şehir Turu Programı
● Göreme
● Ihlara
● Zelve
● Avanos
● Uçhisar
● Ortahisar
● Kızıl Vadi
● Ürgüp

Rehber
Profesyonel Rehber Hasan ÇEVİK

1976 yılında Erzincan da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul da okudu. 2000 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler M.Y.O. Turizm Rehberliği Ön Lisans  Bölümünden mezun oldu.  2004 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Bölümünde Lisans diplomasını aldı. Yüksek lisans eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde Prof. Aydın Ayan danışmanlığında “Türk Resim Sanatında İstanbul Görünüleri” isimli eser-metin çalışmasıyla 2010 yılında tamamladı. 2017 yılında MSGSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde Prof. Aydın Ayan danışmanlığında “İskandinav Sanatında Görünü Resmine Simgesel Yaklaşımlar” isimli eser-metin çalışmasıyla sanatta yeterlilik derecesini aldı. Resim eğitimi yanı sıra; heykel, özgün baskı, gravür, fresk, mozaik ve vitray atölyelerinde eğitim aldı. 2011 Yılında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümüne Araştırma Görevlisi olarak atandı. 2013 Yılında görevinden kendi isteğiyle ayrıldı. 2016 Yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim Öğretmenliği Bölümünde Desen Atölyesi Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Resim çalışmalarına İstanbul da ki atölyesinde devam etmekte ve ülkesel rehber olarak başta Kapadokya, Ege, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Karadeniz ve İstanbul bölgelerinde profesyonel rehberlik yapmaktadır.

- Etkinlik video konferans yazılımı üzerinden gerçekleştirilecektir.- Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın aldıktan sonra güncel e-mail adresinizden Biletix işlem referans numaranızı, satın almış olduğunuz etkinliğin adını ve tarihini antonina@antoninaturizm.com adresine mail atmanız gerekmektedir.- Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak seminere katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT