Kapsül

Kapsül

Tarihler: 09 Nisan 2018 Pazartesi ~ 11 Mayıs 2018 Cuma

Yer: İstanbul Saint-Joseph Lisesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2018 ~ May 11, 2018

İstanbul Saint-Joseph Lisesi, Frankofoni Haftası kapsamında Türkiye ve Fransa’dan sanatçıları bir araya getiren “Kapsül” sergisine ev sahipliği yapıyor.

İlhamını aynı çatı altında bulunan ve Türkiye’nin en geniş fauna koleksiyonuna sahip Doğa Bilimleri Merkezi’nden alan sergi, sizleri ilk olarak bu merkezi görmeye davet ediyor. Rotanın ikinci durağı ise sergi için özel olarak üretilen bilim kurgu filmlerinden tanıdık ama çevresinden kopuk ve yalıtılmış bir kapsül.

İnsan-yapımı steril bu mağarada, insan/insan olmayan türler, kültür/doğa, canlı/cansız ayrımını aşıp melez türler yaratmayı amaçlayan, kimi zaman da var olan ve ayakta kalan türlerle, kalıntılar üzerinden yeşerecek bir gelecek manzarası hayal eden eserleri bir araya getiren Kapsül sergisinin açılışında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT