’Karışık Sergi’ Resim Sergisi

Tarihler: 16 Nisan 2009 Perşembe ~ 17 Mayıs 2009 Pazar

Yer: Beyoğlu Akademililer Sanat Merkezi

Adres: Balo Sok. No:37 Beyoğlu/İstanbul İstanbul

Telefon: (0212) 245 02 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2009 ~ May 17, 2009
‘’Karışık Sergi’’ Resim Sergisi
16 Nisan – 17 Mayıs 2009

Akademililer Sanat Merkezi 16 Nisan – 17 Mayıs 2009 tarihleri arasında görüneni ve görünmeyeni farklı yol tercihleri ile betimleyen sanatçıları biraraya getiriyor. 20 genç sanatçının katıldığı bu karma sergide sanatçılar duyularını ve duyumsadıklarını izleyicilerle paylaşıyorlar. Herbiri kendi bakışaçısına göre yorumladığı dünyasını, kimi figürleriyle kimi de soyut çizgileriyle dışavuruyor. Figüratif resimden soyuta uzanan alanda izleyici tam anlamıyla bir ‘’karışık sergi’’ ile karşılaşıyor.

Almıla Kursar, Ayşe Baran Berberoğlu, Ceyda Aldemir Pancar, Deniz Beşer, Demet Yalçınkaya, Evren Sungur, Erkan Yaprakkıran, Fatih Karakaş, Kudret Türküm, Merih Yıldız, Meltem Sırtıkara, Nurhan Altay, Pelin Altay, Ruken Aslan, Roze Deniz, Sinem Kaya, Şenay Kazanola, Tuba Şahin, Volkan Çöteleoğlu ve Emine Turan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan sergi Pazar günü hariç 10.00 – 19.00 saatleri arasında Akademililer Sanat Merkezi’nde görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT