Karşı Sanat`ta Yemekte`yiz

Tarihler: 09 Ocak 2010 Cumartesi ~ 30 Ocak 2010 Cumartesi 9-30 Ocak 2010

Yer: Karşı Sanat

Adres: Gazeteci Erol Dernek Sk. No: 11/4 Hanif Han Beyoğlu / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 245 71 53

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2010 ~ Oca 30, 2010
“Biz derdimizi bu kez ocağa ve tencereye değil, tuale, çamura, negatife ve saydama döktük… Tuzunu, biberini eksiksiz kattık; görkemli yemekler yaptık.”

Süreyya Acar, Fuat Acaroğlu, Murat Akagündüz, Zeliha Akçaoğlu, Cem Arslan, Antonio Cosentino, Başak Çalışır, Fulya Çetin, Kadir Çıtak, Benal Dikmen, Ali Elmacı, Selçuk Fergökçe, Kamil Fırat, Kader Genç, Hakan Gürsoytrak, Taner Güven, Mustafa Horasan, Murat İrtem, Caner Karavit, Yalçın Karayağız, Hürü Kaya, Huri Kiriş, Temür Köran, Ekin Kurucu, Veysel Kurucu, Mustafa Orkun Müftüoğlu, Nnaco, Ceren Oykut, İrfan Önürmen, Eyüp Öz, Zeynep Özdemir, Nilgün Sabar, A. Yonca Saraçoğlu, Şevket Sönmez, Sevil Tunaboylu, Selahattin Yıldırım, Nalan Yırtmaç

Sanatçıların “Yemek” adlı sergi ile 9 Ocak 2010 – 30 Ocak 2010 tarihlerinde Karşı Sanat’ta sanatseverlerle buluşacak. Resim, fotograf, heykel, video art ve seramik çalışmalarıyla yemek üzerine geniş katılımlı kapsamlı bir sergi.

Yemek tali bir şey değildir. O, bizim yaşama dair bütün faaliyetlerimizin odak noktasıdır. ‘Öteki’ ile bir olduğumuz anın ifadesi, devamlılığımızın, dış dünyayla bağımızın, bir başka deyişle kolektif bilincimizin tezahürüdür. Ve bütün bunların bir ifadesi olarak resmedilmeyi de hak eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT