Kendinizi Bu Defa Farklı Bir Aynadan Görün!

Tarihler: 17 Nisan 2010 Cumartesi ~ 02 Mayıs 2010 Pazar

Yer: Gallateria Sanat Galerisi

Adres: Gallateria Sanat Galerisi Serdar-ı Ekrem No: 22 Kamondo Han Beyoğlu/İstanbul İstanbul

Telefon: 0 212 252 80 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2010 ~ May 2, 2010

Ressam Ayça Ersoy, yeni bir teknik kullanarak yaptığı resimlerinden oluşan son sergisiyle bizi bir gezintiye davet ediyor. Gündelik şehir hayatının koşuşturma adlı oyununun içinde, her geçen gün biraz daha uzaklaştığımız iç dünyamıza uzanan bir gezinti bu. Her zamanki renkli tablolarına aynalar ile bambaşka bir dinamizm katan Ayça Ersoy’un “İçe Bakış” ismini verdiği 7. Kişisel Resim Sergisinde yer alacak çalışmaların bıraktığı etki, Ressam İrfan Önürmen’in serginin kataloğunda yer alan yazısında şöyle betimleniyor;

“ Ressamın kurguladığı gerçeklik kendi içsel gerçekliğidir ve onun kafasında oluşturduğu ötekiyle ilgili bir tasarımdır. Ve bu portreler kimliksizdir ve hiçbir zaman kaynağını realiteden almaz. Yine aynalar yoluyla bizi (seyredeni) bu gerçekliğin yabancısı olmadığımıza da işaret etmek ister. Resimler arasına yerleştirilen aynalar bir yandan sizi kendiniz ile yüzleştirirken diğer yandan sergi mekanını da işin içine katarak gerçeklik duygusuna yeni bir boyut da katıyor. Gerçekliğe ve sonsuzluğa yapılmış en güçlü vurgulardan biri bu olsa gerek. Resimdeki yüzlerle gerçek yüzler, resimlerdeki espasla aynadaki gerçek espas birbirine karışıyor. Gerçekle gerçek olmayanda.”

Ayça Ersoy’un nefes kesici yeni sergisi “İçe Bakış” 17 Nisan Cumartesi günü saat 18.30’da başlayacak kokteyl ile açılacak. Sergi 2 Mayıs’a kadar ziyaret edilebilir. Tüm sanatseverleri İstanbul’un yeni sanat ve alternatif yaşam merkezi Galata’ya bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT