Kitap Kahve Çikolata Festivali

Tarihler: 27 Aralık 2015 Pazar ~ 27 Aralık 2015 Pazar 27 Aralık 2015 20:00

Yer: Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi

Ücret: Çoklu Giriş - 13.00 TL Tek Giriş - 8.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2015 ~ Ara 27, 2015
İstanbul 18 - 27 Aralık tarihleri arasında Harbiye Askeri Müze’de yepyeni bir festivale ev sahipliği yapıyor: Üç Tutku Kitap Kahve Çikolata Festivali

Birbirinden farklı, ancak birini düşünürken yanına diğerini de eklediğimiz, vazgeçilmez üç tutkunun birlikteliğinin yarattığı eşsiz duygunun tasarlandığı bu festival dünyada ilk kez yapılıyor. 

Kitap kokusunun, kahve kokusuna ve çikolata kokusuna karıştığı bu büyüleyici atmosferde ziyaretçiler çeşit çeşit kahveleri yudumlayıp, çikolataları tadarken Türkiye’nin seçkin yayınevlerinin kitaplarını edinip, yazarlarla sohbet edebilecek, katılımcılarımızın düzenleyeceği workshop'lardan, sunumlardan ve ikramlardan ücretsiz yararlanabilecekler. 

Üç tutkunun uyumla harmanlandığı bu atmosferde ziyaretçiler, katılımcılarımızın yılbaşına yönelik hazırladıkları yaratıcı hediyeleri edinip, farklı bir yılbaşı hediyesi vermenin ayrıcalığını yaşayacaklar. Kitaplar, kitapla ilgili her şey, kahveler, kahve makinaları, kahve fincanları, çikolatalar, çikolata yapımı  için gerekli malzemeler yılbaşı öncesinde on gün süresince ziyaretçilere sunulacak.

İçinde sergilerin, söyleşilerin, konserlerin, çocuklara yönelik etkinliklerin, masal anlatımlarının ve bir müzayedenin yer alacağı "Üç Tutku", herkesi kısa süreliğine de olsa huzurlu ve umutlu bir ortamda ağırlamak üzere davet ediyor.

Üç Tutku Kitap Kahve ve Çikolata Festivali sabah saat 10:00 ile akşam 20:00 arasında ziyarete edilebilecek. Tutkularınızın peşini bırakmayın.

- Festival 18 Aralık 2015 – 27 Aralık 2015 tarihlerinde 10:00 – 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.- Tek giriş bileti 18 – 27 Aralık 2015 tarihlerinde saat 10:00 – 20:00 arasında yalnızca 1 kez 1 kişilik giriş hakkı verir.- Çoklu giriş bileti 18 – 27 Aralık 2015 tarihlerinde saat 10:00 – 20:00 arasında 1 kişi için çoklu giriş hakkı verir.- 12 yaş ve altı çocuklar, etkinlik mekanına girişte kimlik ibraz edildiği takdirde, ebeveynlerinin yanında ücretsizdir. - Etkinlikte PDF bilet uygulaması vardır. Biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- Çoklu giriş biletinden yalnızca satın alan kişi yararlanabilir. Çoklu giriş bileti alan kişi aynı gün içinde istediği şekilde giriş-çıkış yapabilecektir.- Etkinlik mekanı girişinde Biletix biletleri organizasyon firması tarafından bileklikle değiştirilecektir. Bu işlem için satın alan kişilerin isim ve TCK numaraları istenecek, daha sonra çoklu giriş bilet sahipleri festival alanına kimlik ibrazı ile girebilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT