Küba, Havana Sanal Turu

Tarihler: 10 Haziran 2021 Perşembe ~ 10 Haziran 2021 Perşembe 10 Haziran 2021 20:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: 1. Kategori - 105.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2021 ~ Haz 10, 2021
Tarihi, kültürel ve büyüleyici yerleriyle Kristof Kolomb’un keşfettiği Karayiplerin en büyük adası Küba’yı  Atilla Tuna ile keşfe çıkmaya hazır mısınız?

Karayipler’in kuzeyinde yer alan bir adalar topluluğudur Küba. Meksika Körfezi, Karayip Denizi ve Atlantik Okyanusu’nun kesiştiği yerde bulunan, önce İspanyol sömürgeciliğinin, ardından Amerikan mandasının içinde sıkışmış, kimilerine göre bu esareti aslında Fidel Castro yönetiminde de devam etmiş bir tutsak toprak. Kristof Kolomb’un henüz ilk yolculuğunda keşfedip İspanyol toprağı ilan ettiği bu harikulade adalar, yerli halkların kaybolmuş rüzgârını geri getirmese de kendine özgü müziğiyle o rüzgârı bir parça olsun anımsatıyor. Bu sanal turumuzda Küba’nın tarihini, kültürünü, yemeklerini ve sanal ortamda Havana şehrini keşfediyoruz. 

* Bu sunum slaytlar ve sanal görüntüler kullanılarak yapılacaktır.

Konuşmacı: Profesyonel Turist Rehberi, Sanat Tarihçi Atilla Tuna

Bu Sanal Geziye Neden Katılmalısın?
● Küba’nın tarihini, kültürünü  bir çırpıda öğreniyorsun, Havana’da  sanal şehir turu yapıyorsun.

Eğitim Seviyesi
Herkes için

Bu Sanal Gezide Neler Öğreneceksin?
● Küba’nın tarihi ve kültürü
● Devrimin Hikayesi
● Havana  sanal şehir gezisi 
● Devrim Müzesi
● Devrim Meydanı 
● Meclis Binası
● 5. Cadde
● Morro Kalesi
● Üniversite Binası
● Tarihi Havana Meydanı
● Trinidad

Sanal Gezilerimiz Hakkında Genel Bilgilendirme
● Bu sanal şehir turu bilgisayar ya da telefonunuzdan görüntülü olarak gerçekleşmektedir.
● Sanal şehir turları profesyonel rehber eşliğinde yapılmaktadır.
● Görüntüler verilirken rehber müzede eserler, olaylar ve görüntüde olan yapı/müze hakkında yorum ve anlatım yapmaktadır.
● Sanal şehir turu sırasında anlatım sürerken rehbere yazılı olarak soru sormak ya da notlar iletmek mümkündür
● Sanal şehir turu 2 saat sürmektedir. Her gezi sonrasında 30 dakikalık soru / sohbet bölümü vardır
● Canlı yayın Zoom üzerinden gerçekleşecektir. Yayının gerçekleşeceği Zoom bağlantısı, kayıt yaptıranlara 24 ile 48 saat öncesinden e-posta yöntemi ile paylaşılacaktır.
● Sanal şehir turumuzda katılımcı sayısı 75 kişi ile sınırlıdır
● Sanal şehir turuna katılmak için online olarak ya da misafir danışmanından kayıt yaptırmanız gerekmektedir.
● Program öngörülemeyen durumlar nedeniyle değişiklik gösterebilir.
● Antonina Online Mektep etkinliğin akışında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
● Geziyi kaçıranlar için telafi gezi yapılmayacaktır.
● Sanal şehir turunun süresi 2 saattir. Her gezinin sonunda soru ve yanıtlar için 30 dakikalık süre olacaktır

Gezi Program Akışı
● Küba’nın tarihi ve kültürü
● Devrimin Hikayesi
● Havana sanal şehir gezisi 
● Devrim Müzesi
● Devrim Meydanı 
● Meclis Binası
● 5. cadde
● Morro Kalesi
● Üniversite Binası
● Tarihi Havana Meydanı
● Trinidad

Konuşmacı
Sanat Tarihçi ATİLLA TUNA

Üsküp [Makedonya) 'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü' nden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi' nde devam etti. İngilizce, Makedonca, Sırpça ve Hırvatça dillerinde profesyonel turist rehberidir. 1997 yılında Antonina Turizm. 2008'de Istanbul Walks ve 2017 yılında da Tehran Daily Tours olmak üzere turizm faaliyetlerinde bulunan üç ayrı seyahat acentesini kurmuş ve halen bu şirketlerin Genel Müdürlüklerini yapmaktadır. İstanbul şehrinin kültürel ve mimari mirasını korumak için 2002 yılında kurulan Şehristanbul Derneği'nin kurucu başkanıdır. TÜRSAB Boğaz BYK [2003-2005] üyeliği yapmıştır. ll.. ve 15. Galata Şenliği'nin ve 1. Uluslararası Galata Festivali "Galata Fest" in direktörlüğünü yapmıştır. İstanbul Balık Festivali'nin festival direktörüdür. Beyoğlu Turizm Geliştirme Platformu [2003-2004] üyeliği yapmıştır. Turizme yeni bakış açıları getiren Nostaljik Dolmuş. Hazine Avı. Kutu Avı gibi projeleri hayata geçirdi. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği üyesi, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Rehberler Odası, Rumeli Türkleri Dayanışma Derneği, Rumeli Yöneticiler ve İşadamları Derneği [RUYİAD], Teşvikiye Rotary Kulübü üyesidir. İstanbul Filarmoni Derneği Yönetim Kurulu başkanıdır. “Bursa Yeni Kaplıca - Bursa'da Yeni Kaplıca Hamamı" başlıklı bilimsel bir kitabı ve çeşitli gazete ve dergilerde yayınlanmış makaleleri vardır. 128 ülkeye seyahat etmiş ve 90 ülkede yerel rehber olmaksızın rehberlik yapabilmektedir.Cumhuriyet, Söz, Radikal Seyahat, Hürriyet Seyahat gibi Türkiye'nin en prestijli gazete ve dergilerinde çeşitli makaleleri bulunmaktadır. IZ TV'de [Digiturk] 17 seyahat belgeseli hazırladı ve sundu. İstanbul'da günlük Nova Makedonija ve Birlik Makedonya gazetelerine muhabirlik yaptı.Sibel Tuna ile evli ve Ekin Celal, Ozan ve Bulut adlarında üç çocuk babasıdır.

- Etkinlik video konferans yazılımı üzerinden gerçekleştirilecektir.- Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın aldıktan sonra güncel e-mail adresinizden Biletix işlem referans numaranızı, satın almış olduğunuz etkinliğin adını ve tarihini antonina@antoninaturizm.com adresine mail atmanız gerekmektedir.- Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak seminere katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT