Kutlama - Yeni Yıl Karma Sergisi

Kutlama - Yeni Yıl Karma Sergisi

Tarihler: 19 Aralık 2017 Salı ~ 27 Ocak 2018 Cumartesi 11:30 - 19:00

Yer: İstanbul Fotoğraf Galerisi

Adres: Katip Mustafa Çelebi Mah. Tel Sok. N:8/2 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 237 36 52

Web: http://www.istanbul-fotografgalerisi.com/

E Posta: info@istanbul-fotografgalerisi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2017 ~ Oca 27, 2018

Bu yılın hediyesi neden sanat olmasın?

İstanbul Fotograf Galerisi olarak, 2017’yi uğurlarken farklı bir sergi hazırladık. Amacımız, yeni yıl hediyeniz sanat olsun diye; farklı sanatçıların işlerini bir araya getirmek. Siz de sevdiklerinize sanat hediye edebilirsiniz.

2018 sezonu boyunca dönem dönem gerçekleştireceğimiz bu karma sergi konseptimiz; her bütçeye uygun fiyatlar ile sanat eseri koleksiyonu yapmayı ve sanat galerilerinden eser satın almayı benimsemeyi ve özendirmeyi amaçlıyor.

İlk sergimiz, yeni yıla özel galeri ve misafir sanatçıların katılımıyla. Kutlama! Sanatçılar, eserlerinin ilk edisyonları için özel indirim uyguladı. Üstelik satın aldığınız eseri sergi bitimini beklemeden teslim alıyorsunuz.

Sergiye katılan sanatçılar; Stanko Abadzic, Özlem Acaroğlu, İlknur Can, Dinçer Dökümcü, Cumhur Ersöz, Mehveş Lelic, Erhan Şermet, Timurtaş Onan, Can Tanrıseven, Cem Turgay, Erdem Varol ve Barbara Yoaf Karyo. Ayrıca, iki genç ressam arkadaşımız Ghazaal Bagheri ve Mutlu Aksu, konuk sanatçı olarak eserleriyle sergide yer almaktalar.

Siz de sürdürebilirliğimize katkı sağlamak isterseniz, sergimizi 27 Ocak tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.

Galerimizin bir de önerisi var. Sanat eseri satın alırken kendi zevklerinize, beğenilerinize ve içgüdülerinize güvenin. Eser ile aranızda bir bağ olduğunu hissettiğinizde ona hayatınızda yer ayırın.

Benzer konseptteki gelecek sergilerimizde yer almak isteyen sanatçılar info@istanbul-fotografgalerisi.com adresine mail atarak bizimle iletişime geçebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT