Levent Duran Nerdesin Aklım Kişisel Resim Sergisi

Tarihler: 28 Kasım 2014 Cuma ~ 18 Aralık 2014 Perşembe

Yer: Gergedan Sanat Galerisi

Adres: Serdar-ı Ekrem Cad. Hoca Ali Sok. Günhan No:12/2 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 06 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2014 ~ Ara 18, 2014

Gergedan Sanat, Çukurcuma’ da yeralan mekanında Levent Duran‘nın eserlerinden oluşan “Nerdesin Aklım”sergisine ev sahipliği yapıyor. Levent Duran’ın 4.Kişisel sergisi “Nerdesin Aklım” 28 Kasım-18 Aralık arasında Gergedan Sanat’ta.
Sanatçı sergisine dair kaleme aldıkları ;
Nerdesin Aklım!

“Ne düşler yedim. Artık doğmam gerekiyordu. Annem haklıydı. Gelip duran mucizeyi karşılamak aşkına, kaçış ve adanma aşkına saf bir tepki olsun. Herkesin içinde patlayıp duran o nazik delilikten başka hammaddesi yok. Tasvirler, bağlar, mantık çizgilerine baybay. Zincirler kopar, paramparça bağlar ve coşkulu köpüklerle gelir arzu karnavalının uçuşkan öğeleri. Despotik makinenin harabelerinde yükselir ritmler ve ölçüsüz caz atağı. Çarpışma durmadan gerçekleşecekse, kasılma ve sancılar bir blok ve doğumu beklerken duyulan dilsiz haz diğer blok olsun. Değilse bu boş beyaz bezlere onları sonsuzluğa doğru doğurup duracağımızı söylememiz sahi midir? Değilse onları tekinsiz bir inziva alanı, günahkâr bir meditasyon seccadesine dönüştürmemiz tamam mıdır? Hadi aklım, akıcı bir yok oluşun tadını çıkarmaya gelmiş olması için çırpınılan bu şuursuz dansın “queer”larına şimdi burada teslim ol! Sevgili hayvanlığım, korkma, şimdi doğ! Bilirsin, doğum ya da ölüm sadece bir değişmedir. Rüyalar ve gerçeklerin aynı maddeden yapılmış olduğunu bilirsin! “

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT