Londra’ yı Louis Karaköy’e Taşıyor!

Tarihler: 25 Eylül 2014 Perşembe ~ 31 Ekim 2014 Cuma

Yer: Louis

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2014 ~ Eki 31, 2014
Karaköy’ ün en özel yerinde danışmanlığını Melda Tuna’ nın yaptığı LOUIS; sanata ve sanatçıya destek veriyor. 25 Eylül Perşembe günü Aydın Perksu ‘ nun “49 Second London” fotoğraf sergisi ile sizleri bekliyor.

Fotoğraf sanatçısı Aydın Perksu’ nun tamamlanması 1.5 ay süren ve farklı milletlerden, renk ve yüzlerden oluşan ve birbirinden değişik giyim tarzları olan insanların Londra sokaklarında yürürken durdurarak çekilmiş portrelerinden oluşan “49 Seconds | London” isimli sergisi 25 Eylül’de Louis Karaköy’de açılıyor. Serginin sanat yönetmenliğini Müjde Kotil yaparken, açılış partisi ise Çağla Gürsoy’ un ev sahipliğinde gerçekleşecek. Sergiyi 25.Eylül 2014 - 31.Ekim 2015 tarihleri arasında Louis Karaköy’ de ziyaret edebilirsiniz.

Karaköy’ ün sokak kültürüne uygun LOUIS, sizlere hem şehrin içinde olmanın hem de İstanbul’ un otantik kültürünün ortasında olmanın zevkini tattıracak olan LOUIS, eğlence severlerin alternatif kaçış noktası oluyor.

Gündüz 09:00’ dan gece 01:00’ e kadar kapıları açık olan LOUIS, 23:00’ e kadar verdiği mutfak hizmeti, yemek servis kültürü, farklı ama samimi sunumları, otopark avantajı, iş çıkışları ve iş saatlerinde rahatça zaman geçirebileceğiniz ortamı ile sizleri bekliyor. Yanı sıra özel günlerde dilediğiniz konsepti oluşturabileceğiniz sıcak ve davetkar atmosferiyle Karaköy’ ün kalbinde keşfetmenizi bekliyor, karşılaşacağınız sürpriz sizi şaşırtacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT