Mahmut Şahin - Resim Sergisi

Mahmut Şahin - Resim Sergisi

Tarihler: 23 Mayıs 2017 Salı ~ 28 Mayıs 2017 Pazar

Yer: Dolmabahçe Sarayı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2017 ~ May 28, 2017
 

Kutbu'n Nâyî  NİYAZİ SAYIN ve günümüzün kıymetli hattatlarından  MAHMUT ŞAHİN'in  "Noktanın ve Renklerin Devrânında Hazret-i Fâtime" adlı sergisi, Revak Kitabevi organizasyonu ile  21 - 28 Mayıs tarihleri arasında Dolmabahçe Sarayı'nda sanat severlerle buluşacak.

     

Niyazi Sayın'ın ebruları ve Mahmut Şahin'in hatları ile meydana gelen levhalar,  "Noktanın ve Renklerin Devranında Hazret-i Fatime" adlı sergi ile, sanat severlerle Dolmabahçe Sarayı'nda buluşuyor.

Altmış üç levhadan oluşan bu nadide koleksiyonda, Hazret-i Fâtime'nin isimleri, künyeleri ve sıfatları sergileniyor.  Sergi;  teması ve kompozisyonu ile bir ilk olma özelliği taşıyor.

 Sergide ayrıca, "Hazret-i Fatime'nin İsimleri" adlı kitap ta yer alıyor.      Türkçenin yanı sıra İngilizce tercümeleri de kapsayan eser, konuya ilgili kimselerin dikkatini çekeceği gibi, sanatseverlerin de ince zevklerine hitap eden bir albüm niteliğinde.

 

Sanatseverlerin, 21 - 28 Mayıs tarihleri arasında ziyaret edebileceği sergi, tarihin en önemli lokasyonlarından biri olan Dolmabahçe Sarayı'nda gerçekleşiyor.

 

Bu eşsiz sergiyi 21 - 28 Mayıs tarih aralığında Dolmabahçe Sarayı - Hazine-i Hâssa Dairesinde ziyaret edebilirsiniz.

       

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT