Mehmet Turgut - 5199 Hayvanlar Sergisi

Tarihler: 10 Aralık 2011 Cumartesi ~ 16 Aralık 2011 Cuma

Yer: City`s Nişantaşı

Adres: Teşvikiye Cad. No: 162 Nişantaşı İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 373 35 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2011 ~ Ara 16, 2011

Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un fotoğrafa hayal ve tutku kattığı fotoğraf kültür dergisi “46”; “Hayvanlar Özel Sayısı”nı “5199” başlıklı bir sergiyle hayata geçiriyor! Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, usta oyuncu Mustafa Alabora ve Mehmet Turgut’un açılışını birlikte gerçekleştireceği sergi; 10 Aralık 2011, Cumartesi günü City’s Nişantaşı R katı Sergi Alanı’nda sanatseverlerle buluşuyor! “5199” sergisinde; Serra Yılmaz, Yüksel Aksu, Oben Budak, Sinan Güler, Mert Fırat, Rıza Kocaoğlu, Yekta Kopan, Levent Üzümcü, Demir Demirkan ve Burcu Güneş’in şaşırtıcı fotoğrafları yer alıyor.

46, “Hayvanlar Özel Sayısı”nda, hayvanlar ve hayvan haklarını gündeme getirebilmek için Mehmet Turgut’un objektifi karşısına geçen, popüler ve alternatif kültürün önemli isimlerinin fotoğraflarını aynı amaçlı sergide bir araya getiriyor. Çıktığı ilk günden itibaren her sayısı ile gündem yaratan, seyredilen ve okunan derginin “46-Hayvanlar Özel Sayısı”, dünyayı ve hayatı paylaştığımız hayvan dostlarımız için düzenlenen “5199” sergisiyle de gündeme damgasını vuracak.

İsmini, Hayvan Hakları Kanunu’nda yetersiz hükümlere rağmen bir türlü değiştirilemeyen 5199. maddeden alan sergi, bu isimle hayvanları yeteri kadar koruyamayan Hayvan Hakları Kanunu’na direkt gönderme yapıyor. Hayvan hakları açısından büyük önem taşıyan sergi, hayvan dostlarımızı korumak için bir şans sunuyor.

HAYTAP – Hayvan Hakları Federasyonu ile dayanışma içinde gerçekleşecek sergi; 10 – 17 Aralık 2011 tarihleri arasında City’s Nişantaşı R katı Sergi Alanı’nda ziyaret edilebilecek. Sergide her biri 1.500TL’den satılacak fotoğrafların satışından elde edilen tüm gelirler ise, HAYTAP aracılığıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki hayvan klinikleri ve barınaklarına aktarılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT