Mehmet Turgut - Rock’n Frame Sergisi

Tarihler: 31 Temmuz 2011 Pazar ~ 10 Ağustos 2011 Çarşamba

Yer: Kemancı Rock Bar

Adres: Sıraselviler Caddesi No:69/1 Taksim İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 27 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2011 ~ Ağu 10, 2011

Fotoğrafın usta ismi, rock’n roll’un asi çocuğu Mehmet Turgut’un “rock” fotoğrafları; “Rock’n Frame” sergisiyle, yaşayan bir müzik mekanı olan Taksim Kemancı Rock Bar’da! Jack Daniel’s sponsorluğunda 31 Temmuz – 10 Ağustos 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek rock’n roll sergisinde; Alice Cooper, Metallica, Teıoman, Erkin Koray, Özge Fışkın, Yüksek Sadakat, Hayko Cepkin, Koray Candemir, MaNga, Melis Danişmend gibi rock müziğinin sevilen isimlerinin fotoğrafları yer alıyor!

Türkiye’deki rock ve metal müziğin tapınağı, her müzikseverin yolunun geçtiği bir mabet olan Kemancı’da gerçekleşecek sergide; Mehmet Turgut’un objektifinden yerli ve yabancı toplam 56 rock yıldızı sahne alıyor.

Jack Daniel’s sponsorluğunda düzenlenen sergi; Alice Cooper, Ozzy Osbourne, Metallica, Apocalyptica, Slayer, Aslı Gökyokuş, Aylin Aslım, Erdem Yener, Çilekeş, Erkin Koray, Gökçe, Gripin, Hayko Cepkin, Koray Candemir, MaNga, Melis Danişmend, Mirkelam - Kargo, Nejat Yavaşoğulları, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın, Redd, Rock FM, Sakin, Serkan Çeliköz, Teoman, Ete Kurttekin, Yasemin Mori, Yüksek Sadakat, Nikkiwild, Badem, Zagaband ve daha birçok sevilen ismin fotoğraflarından oluşuyor.

Mehmet Turgut’un 31 Temmuz – 10 Ağustos 2011 tarihleri arasında Kemancı’da gerçekleşecek “Rock’n Frame” sergisi, ücretsiz olarak fotoğraf meraklılarının ziyaretine açık.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT