Merve Hasman Salvatori’nin Babamla Mutfakta Sergisi Açıldı

Merve Hasman Salvatori’nin Babamla Mutfakta Sergisi Açıldı

Tarihler: 06 Haziran 2016 Pazartesi ~ 30 Haziran 2016 Perşembe

Yer: Eataly İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2016 ~ Haz 30, 2016

Fotoğraf sanatçısı Merve Hasman Salvatori’nin 3. Kişisel sergisi “Babamla Mutfakta” lezzet arayanların buluşma noktası Eataly İstanbul’un ev sahipliğinde “Babalar Günü” ne özel bir kokteylle açıldı. İş, sanat, moda ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin de katıldığı gecede ünü babaların çocuklarıyla mutfakta verdiği pozlar yoğun ilgi gördü. Sergi Haziran ayı boyunca Eatay İstanbul’da ziyaret edilebilecek.

Lezzet arayanların buluşma merkezi Eataly İstanbul, bu yıl babalar gününde iş, sanat, moda,spor ve cemiyet hayatının önde gelen baba ve çocuklarını ağırlıyor. Merve Hasman Salvatori’nin “Babamla Mutfakta” adını verdiği ve Eataly ev sahipliğinde gerçekleşen sergi 14 farklı fotoğraftan oluşuyor.

Merve Hasman Salvatori’nin de babası Nurettin Hasman ile ilk kez kamera karşısına geçtiği sergide yer alan isimler, reklam ve moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz ve oğlu Tibet, moda dünyasının genç yeteneklerinden Zeynep Tosun ve babası, Milli Voleybol takımının güzel oyuncularından Naz Aydemir ve babası,Türkiye Ralli Şampiyonu Orhan Avcıoğlu,sanat dünyasının başarılı isimlerinden Emre Altuğ ve oğulları Kuzey ve Uzay, genç kuşak girişimcilerin başında gelen Hakan Baş, babası ve dedesi,başarılı iş adamı Ömer Dormen ve kızları Alya ve Yasemin, gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar ve oğlu, genç reklamcı Eftalya Köseoğlu ve babası, ünlü mimar Mustafa Toner ve oğlu Emre Toner ve son olarak Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve Emre Eczacıbaşı babalar günü için Eataly mutfağına girerek, bir yandan en sevdikleri yemekleri yaparken bir yandan da Merve Hasman’ın objektifine de poz verdiler.

Merve Hasman Salvartori’nin sergisine Berrin Zorlu, Şule Zorlu, Çiğdem Kayalı,Feryal Gülman, Mustaf Toner,Hande Can Yüce gibi cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin yanı sıra Merve Hasman’ın babası Nurettin Hasman ve eski eşi Güliz Onursal kızlarının bu mutlu gününde bir araya gelerek konuklarla tek tek ilgilenerek kızlarına destek verdiler.

Merve Hasman Salvatori bu sergi için çok heyecanlı olduğunu, kendisi için özel bir yeri olduğunu belirterek, “Babam benim kahramanım,ilk aşkım…ikimizde mutfağa çok düşkünüz, birlikte saatler geçirebiliriz. Bizim hayatımızda mutfağın önemi çok büyük. Bence baba ve çocuk ilişkisini güçlendiren en doğru yer mutfak” dedi.

Merve Hasman Salvatori’nin 3. kişisel sergisi olan ‘Babamla Mutfakta” 30 Haziran tarihine kadar Eataly İstanbul’da ziyaret edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT