Metin Benek - Ayvalık'dan Mavi Düş

Tarihler: 14 Nisan 2012 Cumartesi ~ 15 Eylül 2012 Cumartesi

Yer: Alta Sanat Galerisi

Adres: Konaklar Mah. Söğütlü Sok. Koza Sit. 10.Blok Daire :1 4. Levent - İstanbul İstanbul

Telefon: 021 282 65 69

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2012 ~ Eyl 15, 2012

Ressam Metin Benek'in, Alta Sanat Galerisi'nde düzenlenecek olan '' Ayvalık'dan Mavi Düş '' adlı sergisi 15. kişisel sergisi oluyor.Yaşadığı yer olan Ayvalık'ın mitolojik yapısından ilham alan sanatçı, kendisini düşsel bir dünyada yaşar gibi hissetmesinde '' mavi '' nin büyük pay sahibi olduğunu belirtiyor.

Ayvalık'ın her an değişen renkleri ve ışığın büyülü dünyası içinde, Ege'nin kültürü ve sıcakkanlı insanları onun resimlerine bazen balıkçı bazen bir Anadolu kadını olarak yansıyor ve düşsel bir mekanda renkler içinde yerini bazen bir leke bazen de bir benek olarak alıyor.

Metin Benek Hakkında ..
17 Nisan 1960, Balıkesir doğumlu sanatçı , Gazi Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu.Ressam Prof. Zafer Gençaydın'ın atölyesinde çalışan Metin Benek, şimdiye dek birçok karma ve kişisel sergiye katıldı.Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği üyesi olan sanatçı, halen Ayvalık Lisesi'nde resim öğretmenliği yapıyor ve kendi atölyesinde çalışmalarına devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT