Metin Üstündağ - Ağlak Muğlak

Metin Üstündağ - Ağlak Muğlak

Tarihler: 03 Mart 2017 Cuma ~ 03 Mart 2017 Cuma

Yer: Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi

Adres: Güzelbahçe Sok. 20. Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 444 37 77

Web: http://www.amerikanhastanesi.org

E Posta: info@amerikanhastanesi.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2017 ~ Mar 3, 2017

Amerikan Hastanesi “Operation Room” Sanat Galerisi, 15 Mart 2017 – 13 Mayıs 2017 tarihleri arasında yazar ve çizer Metin Üstündağ’ın “Ağlak Muğlak” başlıklı ilk kişisel resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

“Operation Room” 1970’lerden beri aktif olarak mizah yazarlığı ve çizerlik yapan Metin Üstündağ’ın, nam-ı diğer met üst’ün, yüzlerce parçadan oluşan resim serisinden bir seçkiyi izleyiciyle buluşturuyor. 15 Mart 2017 – 13 Mayıs 2017 tarihleri arasında Amerikan Hastanesi “Operation Room” Sanat Galerisi’nde açılacak olan serginin küratörlüğünü Ilgın Deniz Akseloğlu, serginin kitap tasarımını ise Okay Karadayılar üstleniyor.

met üst’ün son 10 yıldır ürettiği seri; kağıt, tuval bezi, naylon poşet, gazete kağıdı vb. fonlar üzerine karışık teknik boyalarla çay, kül, ayran gibi organik malzemeler kullanılarak üretildi. Tek bir figürün defalarca farklı kompozisyonlarla yeniden yorumlanmasından oluşan sergide boyutları değişken 300’e yakın çalışma sunulacak. Daha önce met üst dergisinde “Ağlamak”, “Ağlaklar” gibi çeşitli köşelerde yer verilmiş olan çalışmalar ilk kez toplu olarak Ağlak Muğlak sergisinde sergilenecek.

“Operation Room” Pazar günleri hariç her gün, 10:00 – 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT