Mezunlar 2012

Tarihler: 04 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 31 Ağustos 2012 Cuma

Yer: Galeri Işık Teşvikiye

Adres: Teşvikiye Cad. No:152 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 233 12 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2012 ~ Ağu 31, 2012

Işık Üniversitesi GSF mezunlarından yaratıcı projeler sergileniyor Galeri Işık Teşvikiye genç yetenekleri ağırlıyor.

Bu yıl ikinci mezunlarını veren FMV Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin sanatçı ve tasarımcı adayı olan öğrencileri tarafından hazırlanan “Mezunlar 2012” sergisi Galeri Işık Teşvikiye’de sürüyor.

Dört yıllık sanat ve tasarım eğitimini tamamlayan ve sanatsal yaratıcılığın temel ilkelerini benimseyen mezunların, lisans eğitimleri boyunca edindikleri birikimlerin sonucunda ortaya koydukları yapıtları, tasarımları ve projelerinin yer aldığı sergi, 26 Haziran’da kapılarını sanatseverlere açtı. ‘Mezunlar 2012’ sergisi 31 Ağustos 2012 Cuma gününe kadar Galeri Işık Teşvikiye’de ziyaret edilebilir.

Işık Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı, Görsel Sanatlar (resim, heykel, seramik, multimedya, baskıresim), Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım, İç Mimarlık, Moda ve Tekstil Tasarımı bölümlerinin sanat ve tasarım eğitimi serüveninin ilk belleğini oluşturan “Mezunlar 2012” sergisi, genç sanatçıların yaratıcılık, buluş ve yapıcılık gibi gizli güçlerini yansıtması bakımından önem taşıyor.

97 öğrencinin çok sayıda resim, heykel, seramik eserleri ile endüstri ürünleri, grafik, iç mimarlık ve moda tasarımlarından oluşan “Mezunlar 2012” sergisi iki ayrı mekanda düzenleniyor. Galeri Işık Teşvikiye’deki “Mezunlar 2012” sergisi yanında Güzel Sanatlar Fakültesi Galeri Işık İstanbul’daki “Mezunlar 2012” sergisi 22 Eylül’e kadar izlenebilecek.

İkinci mezunlarını veren FMV Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Mezunlar 2012 sergisi, bir toplumsal kurum olan sanatın var olabilmesi için olmazsa olmaz üç öğenin (sanatçı/yapıt/kitle) bir araya getirilmesini, aralarında interaktif ilişkinin kurulmasını, sanatın genç temsilcilerini başarılı yapıtlarından oluşan örneklerle kültür ve sanat ortamına tanıtmayı amaçlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT