Michael Tchernega `Yükseliş`

Tarihler: 15 Nisan 2009 Çarşamba ~ 06 Mayıs 2009 Çarşamba

Yer: Derinlikler Sanat Merkezi

Adres: Teşvikiye Cad. İspilandit Apt. No:99 K:4 D:5 Teşvikiye-Şişli İstanbul

Telefon: (212) 227 26 64

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2009 ~ May 6, 2009
Michael Tchernega “Yükseliş” Resim Sergisi
15 Nisan – 06 Mayıs 2009 – Derinlikler Sanat Merkezi

İngiliz ressam Michael Tchernega, “Yükseliş” temalı ilk kişisel sergisini Derinlikler Sanat Merkezi`nde açıyor. 15 Nisan – 06 Mayıs 2009 tarihleri arasında üç hafta boyunca sanatseverlerle buluşacak sergide Tchernega`nın 30`a yakın eseri yer alacak.

Üç yıl önce İstanbul`a yerleşen, çalışmalarını Büyükada`daki atölyesinde sürdüren ve Büyükada`nın, sanat tarzını geliştirmek ve yaşamak için en iyi platform olduğunu düşünen Tchernega, Fransız empresyonistlerden etkilenerek geliştirdiği kendine özgün bir spatula tekniğine sahip. Eserlerinde, dünyada çalışılması en zor obje olduğunu düşündüğü insan bedenini bu spatula tekniği ile resmeden sanatçı, “Yükseliş” sergisi ile insan bedeninin ve doğanın ışıkla girdiği etkileşim sonucunda ortaya çıkan çeşitliliği vurguluyor.

Doğadan ve mitolojiden beslenen Tchernaega`nın, çocuk yaşlarında başladığı sanat serüveninin İstanbul ilhamı taşıyan bu ilk sergisi, resme getireceği “Yükseliş” açısından büyük anlam taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT