Misafir: Umulmadık

Misafir: Umulmadık

Tarihler: 15 Aralık 2017 Cuma ~ 13 Ocak 2018 Cumartesi

Yer: Mixer Arts

Adres: Sıraselviler Cad. Taksimsitesi No: 35 2.Bodrum Kat Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 54 43 - 0538 372 38 01

Web: http://www.mixerarts.com

E Posta: info@mixerarts.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2017 ~ Oca 13, 2018

Mixer, 5. yaşına "MİSAFİR" başlıklı bir proje sergisi ile kültür endüstrisinin kendine has alanlarında önde gelen isimlerini serginin misafiri olarak bir araya getiriyor. Küratörlüğünü Özlem Ünsal'ın yaptığı "Umulmadık" alt başlıklı sergi 15 Aralık'ta Mixer'de açılacak. Proje, müzik, görsel sanatlar, moda tasarımı ve sahne sanatları gibi farklı yaratıcı alanlarda işler üreten isimleri, kendi disiplinlerinin dışına çıkararak, bir sergi aracılığıyla etkileşime geçirmeyi amaçlıyor.

Serginin 'misafir'i olan isimler, kendi disiplinlerinden beslenen sanat anlayışlarını yeni bir dil üzerinden dışa vuruyorlar. Özlem Ünsal'ın yaptığı önerme üzerinden seçtikleri eserler kendi tarzlarını öne çıkaran özgün bir tavrı yansıtıyor. Serginin bu kapsamdaki 'misafir'leri moda tasarımcısı ve V&A Jameel Price Jüri üyesi Dice Kayek, müzisyen Gökhan & Hakan Özoğuz (Athena grubu), oyuncu Mert Fırat, moda ve reklam fotoğrafçısı Tamer Yılmaz.

Sanatçılar Ahmet Duru, Ahmet Oran, Ahmet Sarı, Ali Şentürk, Ansen, Berkay Buğdan, Burçak Bingöl, Ekrem Yalçındağ, EskReyn, Ilgın Seymen, Kemal Seyhan, Mustafa Horasan, Nuri İyem, Ramazan Bayrakoğlu, Seçkin Pirim, Sibel Kocakaya, Tuna Pase'nin katıldığı sergi ironik bir dil üzerine inşa ediliyor. Projede, eserleriyle özdeşleşen sanatçıların alışık olmadığımız bir yaklaşımla oluşturduğu yapıtları izleyiciye sunuluyor. Seçki hem eserlerin taşıdığı imzalarla hem de sergileniş yöntemleriyle izleyiciyi 'ters köşe'den yakalamayı hedefliyor. Alışılmışın dışında bir tavırla kurgulanan sergi, yeni bir dil üzerinden işleri okumaya davet ediyor, izleyiciyi de 'misafir' konumuna getiriyor.

"MİSAFİR: Umulmadık" sergisi 13 Ocak'a kadar Mixer'in Karaköy'deki mekanında görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT