Müge Göğüş - Cama Yansıyanlar Sergisi

Müge Göğüş - Cama Yansıyanlar Sergisi

Tarihler: 12 Temmuz 2017 Çarşamba ~ 27 Temmuz 2017 Perşembe

Yer: Mine Sanat Galerisi, Yalıkavak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2017 ~ Tem 27, 2017

Mine Sanat Galerisi, Yalıkavak Özkan Sokak’ta bulunan ikinci mekanında sanatçı Müge Göğüş’ün çalışmalarını “Cama Yansıyanlar” başlığı altında sergiliyor.

Müge Göğüş’ün “Cama Yansıyanlar” başlıklı sergisi 8 - 27 Temmuz 2017 tarihleri arasında Mine Sanat Galerisi Yalıkavak’taki ikinci mekanında izlenebilir.

Serginin açılış kokteyli 8 Temmuz 2017, Cumartesi Günü, Saat: 19:00’da, Mine Sanat Galerisi Yalıkavak Özkan Sokak’taki ikinci mekanında sanatçının da katılımıyla yapılacaktır.

Tüm sanatseverler davetlidir.

Sanatçı Açıklaması: “Cam, çalıştığım malzemeler içerisinde beni en çok mutlu edeni. Geçirgenliği, kırılgan yapısı ve bir o kadar sert ve güçlü oluşu, forma güç katan o ışık oyunları…

Sanırım cam hedefe giden yolda bir araç iken, sanat yolunda vazgeçilmez bir hedef haline geldi benim için. Tanıdıkça ve çalıştıkça formda sadeleşmemi, yalınlaşmamı kısaca kendimi ve duygularımı ifade etmenin en iyi yolu oldu CAM.

Bu sergide bir konuya değil, sadece cama odaklandım. Camın forma ne kattığından çok formun cama ne katacağını düşünerek çalıştım, işte bunlar ‘cama yansıyanlar’ oldu.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT