Mustafa Pancar- Araç-Gereç-İnsan-Hayvan

Tarihler: 10 Mart 2010 Çarşamba ~ 31 Mart 2010 Çarşamba 10-31 Mart 2010

Yer: Kare Sanat Galerisi

Adres: Abdi İpekçi Cad. No:29/9 Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0 212 240 44 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2010 ~ Mar 31, 2010

Kare Sanat Galerisi, Ressam Mustafa Pancar’ın yedinci kişisel sergisi olan “Araç-Gereç, İnsan-Hayvan” isimli sergisine ev sahipliği yapıyor

“Araç-Gereç, İnsan-Hayvan” isimli sergi Mustafa Pancar’ın, basılı medya imajlarını kağıt üzerine boyayarak yaptığı resimler ve nesnelerden oluşmaktadır. “İnsan-Hayvan” başlığı, içinde hayvani olan ile insani yaşam arasındaki ayırımı, birbirine olan yakınlığı ve uzaklığı sorgular. “Araç-Gereç” ise bu ikisi arasındaki ilişkinin karmaşıklığına atfen seçilmiştir. “Araç-Gereç”, bir şeyi araç-alet olarak kullanıp ona yabancılaşmaya ve aynı zamanda süsleme amacı ile tekrarlanan `kalıp` lardan, günlük yaşamın kolaylıklarından alınan hazza işaret eder. Gündelik imajlar da kullanılan araç-gereçler gibidir, amacımıza uygun olarak içlerini doldurur onlara anlamlar veririz. Bu amaçların belli bir düzene göre tekrar kurulması sergiyi oluşturan düşüncedir. Sergideki çalışmalar, keyif ve tüketim mantığına hizmet eden bir malzeme olarak renkli fotoğraf ve onun boyanarak, katlanıp şekillendirilerek oluşturulmuş ve çoğaltılmış yeni düzenlemeleri üzerinde yoğunlaşmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT