Mustafa Sekban 2010

Tarihler: 06 Mayıs 2010 Perşembe ~ 29 Mayıs 2010 Cumartesi 6-29 Mayıs 2010

Yer: Casa Dell`Arte

Adres: İstiklal Cad. No:163 Mısır Apt. Kat:3 D:10, Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 1214

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2010 ~ May 29, 2010
Hiperrealist akımının usta fırçalarından Mustafa Sekban, İstanbul`a adanmış yeni sergisiyle 6-29 Mayıs tarihleri arasında Casa Dell`Arte Galeri`de.

Eserlerinde doğayla birlikte doğanın yaşayan temel ögelerinden biri olan insan figürüne odaklanan sanatçı son sergisinde mekan olarak vazgeçilmez esin kaynağı İstanbul`u seçiyor. Bir deniz kenti olan İstanbul`a duyduğu tutku bu harika kentin emekçi deniz insanlarını kaçınılmaz bir biçimde tuvale taşımasına yol açıyor. İnsan odaklı fırça kullanan sanatçıya göre eylem halinde bulunan insan güzeldir ve bu nedenle de resimlemeye değerdir. Mustafa Sekban İstanbul`un tondan tona geçen mavisiyle, balıkçılarıyla, suda sallanan tekneleriyle, karlar altında Boğaziçi kıyıları ve kent manzaralarıyla bize günlük hayat koşuşturmasında belki de bakmaya fırsat bulamadığımız güzelliklerini hatırlatıyor. Sanatçının resmettiği İstanbul tabloları kentin estetik arşivinde sonsuza dek yaşayacak, gelecek kuşaklara armağan edilmiş birer belge niteliğini taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT