Nazlı Sanberk 'Mükemmele Doğru' Sergisi

Nazlı Sanberk 'Mükemmele Doğru' Sergisi

Tarihler: 19 Nisan 2017 Çarşamba ~ 14 Mayıs 2017 Pazar

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Cad. NO:4 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Web: http://ifturquie.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2017 ~ May 14, 2017

İstanbul Fransız Kültür Merkezi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle 19 Nisan – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında genç cesur jimnastikçi kızların hazırlık süreçlerini konu alan Nazlı Sanberk’in « Mükemmele doğru » fotoğraf sergisini ağırlıyor.

Ritmik jimnastik zerafet, esneklik, dayanıklılık ve güç gerektiren bir spordur. Genç jimnastikçi kızlar, günlük tasalardan uzaklaşarak okuldan sonra her gün, uzun saatler boyunca antreman yapıyorlar. Jimnastik sayesinde, sıkı bir disipline katlanarak, vücutlarını ve zihinlerini biçimlendiriyorlar. Böylece kendilerine yeni bir yaşam biçimi oluşturuyor ve sportif faaliyetlerini genç yaşamlarının merkezine koyuyorlar. Sadece tutku ile böyle bir spor dalının yoğunluğunun üstesinden gelinebilir. İngilizce’de güzel bir biçimde ifade edildiği gibi « no pain, no gain » : acı yoksa kazanç da yoktur.

Genç jimnastikçilerin otuza yakın fotoğrafından oluşan bu sergi, küçük cesur kızların zorlu ve uzun yolculuğunu yansıtıyor. 6 ila 10 yaşındaki bu kızlar, yarışmalarda üstün performans seviyesine ulaşma hayallerine kavuşabilmek için, yorulmadan idman yapıyorlar. Kendi kızına bu « yolculuğunda » eşlik eden Nazlı Sanberk, bir fotoğrafçı bakışıyla bu hazırlık sürecini gözlemliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT