Ned Pamphilon’un Yeni İstanbul Sergisi

Ned Pamphilon’un Yeni İstanbul Sergisi

Tarihler: 01 Aralık 2016 Perşembe ~ 31 Aralık 2016 Cumartesi

Yer: Galeri İstanbul1881

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2016 ~ Ara 31, 2016

İngiliz Ressam Ned Pamphilon’un aşık olduğu şehir İstanbul için tuvalinin başında renk verdiği ve yeni eserlerinden oluşan “Ned’en İstanbul?” sergisi 01-31 Aralık tarihleri arasında Galeri İstanbul1881’de...

İstanbul’un ulusal ve uluslararası platformlarda sanat aracılığı ile tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 2 yıl önce kurulan ve yeni sanat merkezi “Galeri İstanbul1881”i Kadıköy Bahariye’de hayata geçiren İstanbul1881; sanat çalışmalarını yönettiği İngiliz Ressam Ned Pamphilon ile İstanbul’a ait farklı bir serginin evsahipliğine hazırlanıyor. 01-31 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlenecek “Ned’en İstanbul Ned Pamphilon İstanbul Resimleri” sergisinde sanatçının yeni, renkli ve İstanbul’un karakterini taşıyan eserleri yer alacak.

Sergi öncesinde aşık olduğu İstanbul şehri ve yeni sergisi ile ilgili bilgi veren Ned Pamphilon: “Ned’en İstanbul? Aslında bazen kendime de sorduğum bir soru, birden fazla cevabım var. Kısaca sıralamak gerekirse, hiç durmayan bir dinamizm var İstanbul’un kaderinde; İstanbul Boğazı hiç durmadan akıyor, dünyanın neresinde tekne kullanan birisi varsa alın getirin İstanbul boğazına, kolay kolay kullanamaz yukarısı ayrı akar aşağısı ayrı. İstanbul trafiğinde araba kullanmak başka bir yerde araç kullanmaya benzemez. İstanbul renk olarak ikiye bölünür, köprüden geçerken güneye bakarsanız farklı bir renk, kuzeye bakarsanız farklı bir renk karşınıza çıkar. Mısır Çarşısı mesela. Eminim böyle bir çarşı Mısır’da dahi yok, köfte-ekmek-ayran dünyanın en güzel yemeği, üstüne çay benim için bir klasik. Bana bunca güzel duyguyu hediye eden İstanbul için gördüğüm açıları, resimleri ve hikayelerini tuvale aktarmaya çalıştım. Sergimi İstanbul’u seven ve İstanbul’da yaşayan herkese adıyorum. Bu sergi için hepimiz kendimize soralım Ned’en İstanbul?” diyerek sözlerini tamamladı.

Galeri İstanbul1881’de 31 Aralık’a kadar ücretsiz olarak gezilebilecek sergide sanatçının en yeni eserleri ile yakın çevresine ait Ned’en İstanbul sorusunun cevapları da yer alacak?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT