Neslihan Karaağaç - “Gölgeler”

Tarihler: 25 Mayıs 2012 Cuma ~ 16 Haziran 2012 Cumartesi

Yer: Pi Artworks Galatasaray

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. 163/4 Galatasaray Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 293 71 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2012 ~ Haz 16, 2012

Neslihan Karaağaç, "Gölgeler" başlıklı serisinde akıtma, damlatma ve dökme teknikleri sonucunda kendine özgü üslubu ile kompozisyon şemalarının etrafında enerjik yapıtlar oluşturmuştur. Pvc üzerinde uzun süreçler sonucunda hazırlanan yapıtlar kontrol edilen ve edilemeyen faktörlerin bir karışımı olarak yaratılmaktadır.

Psikoloji eğitimi almış olan sanatçı "Gölgeler"de, duygu aktarımı ve anlatımı yolu ile bizleri renklerin ve lekelerin önderliğinde bilinçaltımıza doğru yolculuğa çıkarmaktadır.

Karaağaç, bilincin, hayatın, dahası yaradılışın ve evrenin gölgeleri kavramlarına gönderme yapmaktadır. "Gölgeler" serisi ile görünen gölgelerin arkasına geçme serüvenini hem tekniği, hem içeriği ile kendine özgü bir yaklaşım ile sergilemektedir.

1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nden mezun olan Neslihan Karaağaç’ın eserleri 2009 ve 2010 yıllarında Contemporary İstanbul fuarında sergilenmiştir.

Neslihan Karaağaç’ın 16 Haziran 2012 tarihine kadar Pi Artworks Galatasaray’da devam edecek olan “Gölgeler” adlı sergisi, pazar hariç her gün 10:30-19:30 saatleri arasında gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT