Nintendo Oyunları Artık Sanateseri

Tarihler: 13 Eylül 2010 Pazartesi ~ 03 Ekim 2010 Pazar

Yer: Pera Müzesi

Adres: Meşrutiyet Caddesi No.65 Tepebaşı İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2010 ~ Eki 3, 2010

Bilgisayar oyunları Türkiye’de ilk kez sanat eseri olarak bir müzede sergileniyor. Pera Müzesi’ndeki Japonya Medya Sanatları Festivali İstanbul’da – 2010 sergisi “Anlatıcı Akıl” bölümündeki altı oyundan beşi Nintendo oyunları. Bu ilginç sergiyi yakından görmek ve oyunları deneyimlemek isteyenler için son tarih 3 Ekim.

Yıllardır her yaştan kesimin ilgisini çeken Nintendo oyunları şimdi de hem sanat hem de teknolojiye ilgi duyanların bir arada görebileceği bir noktada yer alıyor. 1997 yılından bu yana Japonya’da düzenlenen ve animasyon, manga, oyunlar ve interaktif sanat bölümlerinden oluşan festivalin ana amacı medya sanatları alanında mükemmelliğe ulaşmış yapıtları bir araya getirerek yeni fırsatlar yaratmak, süreci ve yaratıcılığı desteklemek ve esin vermek.

Sergide Nintendo oyunlarında vazgeçilmez olanlardan Mario Kart Wii, Super Mario Galaxy 2, New Super Mario Bros Wii, Pokepark ve Wii Music bulunuyor. Oyun bölümünde yer alan rehberler de müze ziyaretçilerine oyunlar ve Wii konsolları hakkında bilgi veriyor.

Japonya Medya Sanatları Festivali İstanbul’da - 2010 ve Nintendo oyunları, Pera Müzesi’nde 3 Ekim tarihine kadar ziyaretçileri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT