Noel Turu

Tarihler: 29 Aralık 2018 Cumartesi ~ 29 Aralık 2018 Cumartesi 29 Aralık 2018 10:00

Yer: Tünel

Ücret: 1 Yetişkin + 1 Çocuk (2 Kişi) - 325.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2018 ~ Ara 29, 2018
Noel Turu etkinliği Tünel'de gerçekleşecek.

"İstanbul’u güzel bir kış gününde adımlarken, sımsıcak bir noel gezisine ne dersiniz?

Uçan Adam Hazerfen ve Noel Baba’nın maceralarına yolculuk. Turumuz İstanbul’un en eğlenceli yerlerinden biri olan Tünel Meydanından başlıyor. Buradan Galata Kulesi’ne kadar ilginizi çekecek pek çok şey göreceksiniz. Galata Kulesi’nin en üst katına asansörle çıkıp İstanbul’a kuş bakışı bakacağız. Üstelik günü heykeltıraş olarak bitireceğiz.Gezimize meydana adını veren Tünel’i görerek başlıyoruz. Tünel aslında bir çeşit metro. Burası Londra Metrosu’ndan sonra Dünyanın en eski ikinci metrosu. Tünelin içine doğru yol alan vagonlar, Jules Verne’nin, “Dünyanın Merkezi’ne Seyahat” kitabını akla getiriyor. Tünel’den sonra Galata Kulesi’ne doğru yolumuza devam ediyoruz. Kuleye inen cadde boyunca müzik aletleri satan mağazalar yer alıyor. Çocuklar için müzik aletlerinin oyuncakları yapılmış. Galata Kulesi’ne girmeden önce Noel için süslenmiş, masallardaki ortaçağ şatolarına benzeyen bir kiliseye uğrayacağız. Kısa bir yürüyüş sonunda masalsı görünümüyle Galata Kulesi çıkacak karşımıza. Kule o kadar yüksek ki bizler yanında çok küçük kalıyoruz.

Noel Baba’nın geyiklerin çektiği kızakla uçarak hediyeler dağıtmasına inanılıyor. Tıpkı onun gibi uçan biri daha var. Hezarfen Ahmet Çelebi, kendi yaptığı kanatlarla kuleden Üsküdar’daki Doğancılar semtine kadar uçmayı başarmış. Bu uçuşuyla padişahtan değerli bir hediye almış. Galata Kulesi’nin en üst katına asansörle çıkıp İstanbul’a kuşbakışı bakacağız. Hezarfen’in ne kadar uzağa uçtuğunu görünce çok şaşıracaksınız. İnişi ise eski çağlarda olduğu gibi merdivenlerden yapacağız.  Merdiven demişken şehrimizin en yakışıklı merdiveni Kamondo Merdiveni’nde bir hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmuyoruz.

Öğle yemeği sonrası tam 500 yıllık Rüstem Paşa Han’da bulunan heykel atölyesine gidiyoruz. Burada heykel sanatçısı Nilhan Abla bizlere çamurdan heykel yapmayı öğretecek. Sizler de dilediğiniz bir şeyin heykelini yapıp bugünün hatırası olarak evinize götürebilir ya da ailenize yılbaşı hediyesi olarak verebilirsiniz."

Fiyata Dahil Olan Hizmetler:
Ömer Kokal ile uzman rehberlik hizmeti ve söyleşiler,
Öğle Yemeği
Heykel Atölyesi Deneyimi
Galata Kulesi Giriş Ücreti

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
Kişisel harcamalar

- Etkinliklere, çocuklar anne ve/veya babalarıyla katılım sağlayabilir. Çocuklar, tek başına etkinliklere katılım sağlayamazlar.- Bilet alım işleminizi tamamlamanız ardından ailemle geziyorum ekibine 0544 564 04 04 numaralı telefondan ya da nilsu@ailemlegeziyorum.com.tr mail adresinden ulaşıp rezervasyonunuzu yaptırmanız zorunludur. Aksi takdirde biletiniz geçerli sayılmayabilir.- Profesyonel danışmanlar, rehberler, tarihçiler ve ailemle geziyorum ekibi tarafından hazırlanan interaktif gezi programları.- 5-12 önerilen yaş sınırımız fakat genç gezginlerimizi en iyi tanıyan aileleridir. Bu nedenle kararı anne ve babalarımıza bırakıyoruz.- Gerçekleştirdiğimiz her tur farklı bir kültür, farklı bir heyecan. Bu nedenle en doğru program akışını Ailemle Geziyorum ekibinden alabilirsiniz. Buluşma rotalarımız, turların süresi gibi soruların hepsinde Ailemle Geziyorum ekibi sizlerin yanında olacaktır.- Hava koşullarından kaynaklanan olumsuzluklar sonucu meydana gelecek teknik sorunlarda ve bu gibi nedenlerle etkinlik alanının kısmen veya tamamen geçici bir süre ziyarete kapatılması nedeniyle, organizasyon firması tarafından sorumluluk kabul edilmemektedir.- Tur bilgilendirmesi e posta adresinize, tur tarihinden 2 gün önce iletilecektir.- Kalkış noktası / buluşma yerleri hakkında en net bilgi için bizlere 0544 564 04 04 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT