Nur Balkır Kuru - Yamaçta

Tarihler: 15 Şubat 2014 Cumartesi ~ 07 Mart 2014 Cuma

Yer: Galeri Artist Çukurcuma

Adres: Ağa Külhanı Sok. 10/A Çukurcuma Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212.251 91 63

Web: http://http://www.artistcukurcuma.com

E Posta: info@artistcukurcuma.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2014 ~ Mar 7, 2014

Az sonra oradan bir top yuvarlanacak ve yamaçtan aşağıya koşturan çocukların cığlıklarını duyacaksınız. Hava bozacak ve rüzgarda savrulan giysileri aceleyle toplamak için bir kadın çıkacak dışarı. Esmer, kavruk bir adam ağır adımlarla evine doğru tırmanacak. Rutubet kokan bir sürü insan az sonra o yamaçtan ustalıkla aşağıdaki asvalta inecekler. Minübüslere doluşup gözden kaybolacaklar. Gözlerimiz o yamaçtaki dumanlı küçük evlere takılacak. Evler küçüldükçe hayalleri büyüyen insanları düşüneceğiz.

Dumanı tüten evlerin korunaklı duvarlarının ardındaki masumiyeti, namahremi, suçu, sevgiyi, acıyı ve mutluluğu merak edeceğiz. Öyle ki evler saydamlaşırken insanileşecek. Çamaşırlı iplerle ip atlamaca oynayışlarını keyifle izleyeceğiz. Sonra yaşamın kıyısına güçlükle tutunan ellerini göreceğiz onların ve birbirlerine yaslanıp destek alışlarını ve bazen topluca yamaçtan yuvarlanışlarını…

Görmeden geçmeyin…

Nur Balkır Kuru'nün kişisel sergisi "Yamaçta" Pazar günleri hariç hergün saat 11:00 ile 19:00 saatleri arasında Galeri Artist Çukurcuma'da görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT