Oasis Art Project sergisi

Oasis Art Project sergisi

Tarihler: 13 Nisan 2021 Salı ~ 02 Mayıs 2021 Pazar

Yer: JW Marriott Istanbul Bosphorus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2021 ~ May 2, 2021

Tarihi Yarımada’ya kucak açan 180 yıllık tarihi yapısı ve Boğaz manzarasıyla JW Marriott Istanbul Bosphorus'da, sanat dünyasında pek çok başarılı projelere imza atan Ayşe Jaber’in kurucu ekibinde yer aldığı Oasis Art Project sergi açıldı.

Eşi benzeri olmayan İstanbul manzarasına sahip JW Marriott Istanbul Bosphorus'un kişiselleştirilmiş hizmet sunan Tea Lounge'da, Ayşe Jaber'in küratörlüğünde sanat dünyasının önemli isimleri Ebru Uygun, Nil Büyükbayraktar, Dinçer Güngörür ile Fran Aniorte'nin eserleri sergilenecek.

Oasis Art Project Sergisi’nde sergilenecek Küp Yerleştirme ve Duvar Panoları ile Ebru Uygun, Yağlı Boya Tabloları ile Nil Büyükbayraktar, Mermer Heykelleri ile Dinçer Güngörür ve Karaca'nın tasarımcısı Fran Aniorte'den tasarım vazolar ve sanat eserleri 2 Mayıs’a kadar ziyarete açık olacak.

Sanat dünyasından seçkin isimlerin eserlerinin bir araya geldiği sergi JW Marriott Istanbul Bosphorus'un giriş katında 2 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT