Oğuz Gidiyor Sergisi

Oğuz Gidiyor Sergisi

Tarihler: 18 Ağustos 2016 Perşembe ~ 27 Eylül 2016 Salı

Yer: Zapata Moda

Adres: Şevki Bey Sk. No 1 Moda Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2016 ~ Eyl 27, 2016

16 Bin Kilometreden Yansımalar

Fotoğraf sanatçısı Oğuz Tan 16.000 km’lik bisiklet yolcuğunda çektiği fotoğrafları “Oğuz Gidiyor” ile sergiliyor.

Fotoğrafçı ve bisiklet gezgini Oğuz Tan’ın İstanbul’dan Tayland’a yaptığı 16.000 km’lik bisiklet yolcuğunda çektiği fotoğraflardan oluşan “Oğuz Gidiyor” sergisi 18 Ağustos’ta Zapata Moda’da açılıyor.

Sistem mühendisliğini bırakarak 2013 yılında eşyalarını bisikletine yükleyip yola koyulan Oğuz Tan 2 yıl boyunca İran’dan Hindistan’a, Himalaya dağlarından Tayland’a 16.000 km’lik bir serüvene atıldı. Bisikleti ile çıktığı bu yolculukta çadırında, yolda tanıştığı insanların evlerinde ve köylerde konaklayan Tan, izlenimlerini yazarken bir yandan da görselleştirdi. Bisikletiyle 4000 ve 5000 m yükseklikteki dağ geçişleri yaparken, dünyanın en yüksek ultra maratonunu da yine bu yolculukta koştu. Serüveninin tüm aşamalarında fotoğraf makinesini yanından ayırmayan Oğuz Tan, farklı yaşamlardan, eşsiz doğa manzaralarına kadar bir çok ayrıntıyı fotoğrafladı.

Bisiklet yolcuğuna ara vererek 2015’te İstanbul’a dönen Oğuz Tan, yolculuğu süresince biriktirdiklerini çeşitli festival ve organizasyonlarda sunumlar yaparak ve dergilerde yazarak bizlerle paylaştı. Tüm bu yolcuğu boyunca çektiği fotoğraflardan hazırladığı özel bir seçkiyi bu sefer Zapata Moda’da “Oğuz Gidiyor” sergisiyle paylaşmaya hazırlanıyor. 18 Ağustos’ta açılışı yapılacak olan sergi 27 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT