Okan Üniversitesi’nden Sanata ‘Farklı Dokunuş’

Tarihler: 21 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 09 Haziran 2012 Cumartesi

Yer: Kare Art Gallery

Adres: Abdi İpekçi Cad. Ada Apt. No:22/8-9 K:2-3 Nişantaşı - İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 240 44 48 - 0212 230 58 91

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2012 ~ Haz 9, 2012

Okan Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Gökçe Oflu, tekstil ve benzeri malzemelerle çalışan 5 sanatçının eserlerinin bulunduğu ‘Farklı Dokunuş’ sergisinde ‘Slikozis’ adlı eseriyle yer alacak. Farklı Dokunuş sergisi, 15 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında Kare Art Gallery de ziyaret edilebilecek.

Kare Art Gallery, tekstil ve benzeri malzemelerle çalışan beş sanatçının eserlerinin yer aldığı ‘Farklı Dokunuş’ isimli sergiye ev sahipliği yapıyor. Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü’nde anadal, Plastik Sanatlar Bölümü’nde ise yandal yapmakta olan Gökçe Oflu da 15 Mayıs-9 Haziran 2012 tarihleri arasındaki bu önemli sergide “Slikozis” adlı eseriyle yer alacak.

Denizhan Özer küratörlüğünde gerçekleşecek olan sergide Oflu’nun yanı sıra Yıldız Doyran, Mehmet Özenbaş, Özcan Uskur ve Evrensel Ürüm’ün eserleri sergilenecek. Sergideki eserler, günümüz insanının içinde bulunduğu gerçeği ve buna bağlı olarak hayatın değişkenliğini farklı bir anlayış ile irdeliyor. Hayatın diyalektiği içinde değişen insan yaşantısının soyut izdüşümlerini, tekstil ve benzeri malzemelerin örtücülüğünü deşifre ederek kullanan işler, sanat üzerinden dünyaya ve insana farklı bir şekilde dokunuyor. Sergi, tekstilin moda olgusuna bağlı alışıldık kullanımının aksine, sanatçıların malzemeyi başkalaştırıp dönüştürerek ürettikleri yapıtlar aracılığıyla, kapitalist üretim ilişkileri içinde savrulan, doğasından uzaklaşan ve hayatın katmanları içinde yavaş yavaş kendini unutan insanların hikayesini anlatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT