ÖrgüFest - Giriş

Tarihler: 22 Eylül 2019 Pazar ~ 22 Eylül 2019 Pazar 22 Eylül 2019 11:00

Yer: İstanbul Deniz Müzesi

Ücret: Giriş Bileti - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Deniz Müzesi Komutanlığı, Sinanpaşa Mah. Beşiktaş Cad. 6/1 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 (212) 327 43 45-46

Faks: 0 (212) 236 68 93

Web: http://denizmuzesi.dzkk.tsk.tr/tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2019 ~ Eyl 22, 2019
Türkiye’nin ilk örgü festivali ÖrgüFest, ilkini 28 Ekim 2018’de Beşiktaş Deniz Müzesi’nde gerçekleştirmişti. Şimdi ÖrgüFest tüm örgü severleri buluşturmak için ikincisine hazırlanıyor.

Müzik, workshoplar, yarışma ve el işi pazarlarının bulunacağı ÖrgüFest’te bir yandan eğlenecek bir yandan da örgü hobisinin tadını çıkaracaksınız. 

Gelin siz de örgü hobisiyle hem rahatlayın hem de eğlenceye ortak olun! Ördüğünüz giysi ve aksesuarlarla katılmayı unutmayın!

ÖrgüFest kapılarını 22 Eylül Pazar 11:00’da açacak ve etkinlik 19:00’a kadar devam edecek.

- 12 yaş üstü katılımcılar bilete tabidir.- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.- Etkinlik 11:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Hiçbir koşulda bilet iadesi yapılmayacaktır.- Etkinlik günü kapıda satış garantisi verilmemektedir.- Festival alanına evcil hayvan alınmayacaktır.- Festival süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayınız.- Festival alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Festival alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini Festival alanından çıkarma hakkına sahiptir. - Festival biletleri devredilemez ve iade edilemez. - Festivale katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı Festival organizasyonuna ait olup katılımcı, Festivale katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Yiyecek-içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT