Osman Kerkütlü - İsimsiz – Untitled

Tarihler: 15 Mart 2013 Cuma ~ 22 Nisan 2013 Pazartesi

Yer: Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi

Adres: Güzelbahçe Sok. 20. Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 444 37 77

Web: http://http://www.amerikanhastanesi.org

E Posta: info@amerikanhastanesi.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2013 ~ Nis 22, 2013

Genç Kuşağın Güçlü Temsilcilerinden Osman Kerkütlü Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi “Operation Room”da

Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi "Operation Room”, 15 Mart -22 Nisan 2013 tarihleri arasında, Osman Kerkütlü’nün İstanbul’daki ikinci kişisel sergisi “İsimsiz – Untitled”a ev sahipliği yapıyor. Kerkütlü’nün, sanat dünyasından pek çok “isim”le karşılaşma imkanı sunan ikinci kişisel sergisi “İsimsiz”, Pazar günleri hariç her gün, saat 10:00-19:00 saatleri arasında, Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi “Operation Room”da gezilebilir.

Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi “Operation Room” Tel: 444 3 777

Sanat eserlerine eşlik eden bilgi künyelerinde en çok rastlanan ifadelerden biri olan “İsimsiz”, bu kez Osman Kerkütlü’nün sergisinde farklı bir anlama bürünüyor. Yakın zamana kadar resimlerinde tanımadığı kişilerin “bulunmuş” portrelerine yer veren Kerkütlü, bu sergide ilk kez arkadaşlarına, hocalarına, galerici ve koleksiyonerlere, kısaca sanat çevresinden tanıdığı isimlere yer veriyor.

Kerkütlü, sergisinde konu edindiği ve kendi yaşamından seçtiği bu kişileri, geçmişine ve geleceğine dair önemli sorulara yanıt verebilecek anahtarlar olarak değerlendiriyor. Hatta bir adım daha ileri giderek, kendi durduğu noktayı ve bu kariyerin şifrelerini de sergisinde sorguluyor. Mekanlardan, sembollerden, nesnelerden tamamen arınmış portreler sergide, sanat dünyasında sıkça konuşulan güç ve ego gibi kavramları, kimi zaman eleştirerek kimi zaman dışarıda bırakarak karşımıza çıkarıyor.

Kerkütlü’nün, sanat dünyasından pek çok “isim”le karşılaşma imkanı sunan ikinci kişisel sergisi “İsimsiz”, Pazar günleri hariç her gün, saat 10:00-19:00 saatleri arasında, Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi “Operation Room”da gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT