Ozan Ünal - Bir Var-lık Bir Yok-luk

Ozan Ünal - Bir Var-lık Bir Yok-luk

Tarihler: 29 Nisan 2019 Pazartesi ~ 10 Mayıs 2019 Cuma

Yer: Ortaköy Kethüda Hamamı

Adres: Ortaköy Mh., Muallim Naci Cd., 21/A İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2019 ~ May 10, 2019

Galeri Selvin, 35. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle düzenleyeceği bir dizi sanat etkinlikleri ve sergilere, Ortaköy Kethüda Hamamı’nda dün açılan Ozan Ünal’ın “Bir Var-lık Bir Yok-luk” adlı heykel sergisi ile başladı.

Galeri Selvin, 1984 yılından bugüne uzanan 35 yıllık serüvenini kutlayacağı sanat etkinlikleri programı kapsamında Ortaköy Kethüda Hamamı’nda Ozan Ünal’ın “Bir Var-lık Bir Yok-luk” adlı heykel sergisini düzenledi. Sergi 10 Mayıs tarihine kadar görülebilecek.

Ozan Ünal “Bir Var-lık Bir Yok-luk” sergisi ile, yüceltilmiş; evrenin merkezine konumlandırılmış ama gözünün önündekini wikipedik bilgiyle yorumlamaya çalışan “tanrı-insan” ın içine; küçük ama mide bulandırıcı bir kuşku düşürüyor. O’na “post”larından değil “ayna”sının arkasından bakıyor.

” Bir Var-lık Bir Yok-luk ” kabuğunu; küresel sermayenin pazar ekonomisi adına sınırlarını yeniden düzenlediği ülkelerde; halkları (müşterileri) istiflediği demir / çelik, beton kafeslerden alıyor. İçini; bilgilendikçe cahilleşen,iletiştikçe yabanileşen yeni olimpos’ta; ömrünü varoluş bunaltısıyla geçirmiş “tutunamayanlar”ın, “yerini yadırgayanlar”ın hikayeleriyle dolduruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT