Özlem Köroğlu - Ayrıştırma

Tarihler: 03 Nisan 2012 Salı ~ 17 Nisan 2012 Salı

Yer: Galeri Eksen

Adres: Maçka Caddesi, No:29 Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212 219 08 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2012 ~ Nis 17, 2012

Galeri Eksen’de sıradışı sergi…

Galeri Eksen ekibi sıradışı bir sergiye kapılarını açıyor… Eserlerini birey ve içinde yaşadığı topluma farklı açılardan bakmak suretiyle oluşturan Özlem Köroğlu ‘AYRIŞTIRMA’ adını verdiği kişisel sergisiyle 03-17 Nisan 2012 tarihlerinde Galeri Eksen’de sanatseverlerle buluşuyor.

Ana teması insan ve insanın sosyal dünyadaki yeri olan bu sergisinde Köroğlu; içsel algı ve dış dünya algısı arasındaki farklılık ve bozulmalardan doğan çatışmaların yansımalarını yakalayıp farklı bir boyutta anlatırken; gerçek olanı bulmak için var olan ayrıştırmalara dikkat çekip onları çözümleyerek bütüne ulaşmaya çabalıyor.

Kompozisyonlarında kullandığı alışılmış, ezberlenmiş olanlardan çok uzak figürlerle öne çıkan sanatçının, teori ve varsayımlar oluşturmak suretiyle kendine ait dünyadaki, alışkın olmadığımız figürleri yine kendine ait mekanlarda değişik bir boyutta oluşturduğu gözlemlenebiliyor. Değişken karakterlerin değişken mekanlarda hareket ve davranışlarının en fazla görüldüğü işlerden olan bu sergisiyle Köroğlu sanatseverleri bir kez daha bilinç altının gizli dehlizlerinde kendileriyle yüzleşecekleri bir yolculuğa çıkarıyor.

Özlem Köroğlu’nun eserlerinden seçmeler için: http://ozlemkoroglu.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT