Öznur Erkey - Siren Sesleri

Tarihler: 26 Ekim 2011 Çarşamba ~ 15 Kasım 2011 Salı

Yer: Torium AVM

Adres: Saadetdere Mah. 137. Sok. Haramidere Sanayi Sitesi Karşısı Esenyurt İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 699 90 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2011 ~ Kas 15, 2011

Türkiye’nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium’un yenilenen sanat galerisi, Öznur Erkey’in “Siren Sesleri” resim sergisiyle kapılarını açtı.

Ziyaretçilerine alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunarak farklı deneyimler yaşatan Torium Alışveriş Merkezi’nin sanat galerisi açıldı. Torium Sanat Galerisi ilk olarak Öznur Erkey’in ‘çevre kirliliği’ temasını işleyen ‘Siren Sesleri’ resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Torium Sanat Galerisi sanatçıların eserlerini ücretsiz olarak sergileyebilmelerine imkan tanıyor.

Alışveriş merkezlerinin sosyal yaşamın vazgeçilemez birer unsuru olduğunu belirten Torium AVM Müdürü Sinan Akdemir; Torunlar GYO olarak alışveriş merkezlerimizi sadece alışveriş odaklı bir kurguda değil iyi birer yaşam alanı olarak geliştiriyoruz. Alışveriş ile eğlence unsurlarını bir arada sunarken kültür sanat anlamında da faaliyetleri hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Torium’daki sanat galerimizde bazı tadilatlar yaparak sanatçıların eserlerini ücretsiz olarak sergileyebilecekleri 365 gün açık olan bir sergi alanı oluşturduk. Dünyanın en önemli yeşil bina sertifikalarından biri olarak kabul edilen “LEED” (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) Sertifikası’nı Türkiye’de almaya hak kazanan ilk alışveriş merkezi olarak çevre kirliliğini konu alan bir sergiye ev sahipliği yapmak istedik ve Öznur Erkey’in çevre kirliliği konulu Siren Sesleri resim sergisini ziyaretçilerimizle buluşturduk” dedi.

Siren Sesleri resim sergisiyle çevre kirliliği ve küresel iklim değişikliğinin yaşantımıza olan yansımalarını sorgulayan Öznur Erkey eserlerinde; anılarımıza kazınan bir olaydan yola çıkarak ya da gelecekte yaşanacak tamamen fantastik somut, soyut kavramsal kurgularla bu oluşuma dikkat çekmeyi amaçlıyor. Siren Sesleri sergisi Torium Alışveriş Merkezi’nde 15 Kasım 2011 tarihine kadar gezilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT