Pera Eğitim Genç Ve Yetişkin Atölyeleriyle Teknolojiye Odaklanıyor!

Pera Eğitim Genç Ve Yetişkin Atölyeleriyle Teknolojiye Odaklanıyor!

Tarihler: 14 Ekim 2016 Cuma ~ 16 Ekim 2016 Pazar Cuma günü 19:30-21:30 - Cumartesi 12:30-14:30

Yer: Pera Müzesi

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2016 ~ Eki 16, 2016

Pera Eğitim, “Katherine Behar: Veri Girişi” sergisi kapsamında yetişkinlere ve gençlere yönelik düzenlediği atölyelerle yeni sezona devam ediyor. Teknoloji ve sanatı birlikte ele alan atölyeler, 14 ve 15 Ekim tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

Pera Genç, 15 Ekim Cumartesi günü 12:30-14:30 saatleri arasında gerçekleştireceği “3 Boyutlu Tasarım ve Baskı Deneyimi” ile katılımcılara tasarladığını dijital ortamda modelleyebilme imkanı sunuyor. 3Dörtgen eğitmenliğindeki atölyede gençler, verilerin 3 boyutlu yazıcıya aktarılması ve fiziki birer nesneye dönüşünü aşama aşama deneyimlemenin yanı sıra yeni nesil teknolojilerin hayatımızı nasıl kolaylaştırdığına tanık oluyor.

Pera+, 14 Ekim Cuma günü 19:30-21:30 arasında gerçekleştireceği “Sanal Gerçeklik ve 3 Boyutlu Baskı” ile katılımcılara, HTC Vive sanal gerçeklik gözlüğü aracılığıyla kapsamlı bir sanal gerçeklik deneyimi yaşatıyor. Atölyede katılımcılar ayrıca 3 boyutlu yazıcı teknolojisiyle bu deneyimi gerçek bir nesneye de dönüştürüyor.

Pera+, 15 Ekim Cumartesi ve 16 Ekim Pazar günleri 16:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştireceği “Bedenleşen Veri” ile katılımcılara, Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar sergi katını açıyor. Duvardan yere kadar asılacak iki beyaz perdeye, katılımcıların görüntülerinin yansıtılacağı atölye, müzik eşliğinde bir hareket, ışık ve görüntü oyununa dönüşüyor.

Pera Genç, “3 Boyutlu Tasarım ve Baskı Deneyimi” atölyesine katılmak için yalnızca bir laptop ve mouse’a sahip olmak yeterli. Katılımcılar, atölyede 3 boyutlu yazıcıda ürettikleri günün hatırasını birkaç gün sonra müzeden teslim alabilirler. 13-17 yaş için düzenlenen atölyenin katılım ücreti 50 TL.

Pera+, “Sanal Gerçeklik ve 3 Boyutlu Baskı” atölyesi katılımcılarının, dış etkenlerin tetiklediği epilepsi ve vertigo gibi hastalıklarının olmaması gerekiyor. Katılımcılar, atölyede 3 boyutlu yazıcıda ürettikleri günün hatırasını birkaç gün sonra müzeden teslim alabilirler. 18 yaş ve üzeri herkesin katılabileceği atölyenin ücreti 100 TL.

Pera+, “Bedenleşen Veri” atölyesinin 18+ yaş için katılım ücreti 40 TL. Katılımcılar atölyeye gelirken eşofman, tayt, tişört, çorap gibi yedek kıyafetlerini yanlarında getirebilir.

10 kişilik kontenjanı bulunan atölyelerin biletleri Biletix üzerinden temin edilebilir. Atölyeler PERAkart Aile sahiplerine %50 indirimli!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT