Pınar Du Pre - Snapshot Sergisi

Tarihler: 04 Ocak 2014 Cumartesi ~ 04 Ocak 2014 Cumartesi

Yer: Gallery Linart

Adres: Abdi İpekçi Cad. Gülen Apt. No:24/4 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 247 47 29

Web: http://http://www.g-linart.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2014 ~ Oca 4, 2014

Pınar Du Pre’nin; 100 milyon ışık yılı büyüklüğündeki Samanyolu Galaksisi’nin, Orion kolunda, orta ölçekteki bir güneş sisteminin 3 numaralı gezegeninde büyük bir ciddiyetle yaşanılan hayatları eğlenceli bir şekilde sorguladığı “Snapshot” sergisini görmeden yeni yıla girmeyin! Du Pre’nin sergisi, 4 Ocak 2014 tarihine kadar Gallery LiNART’ta ziyaret edilebilir.

Portre ve manzara temalı eserleriyle sanatseverleri adeta kendi renkli dünyasının içine çeken Du Pre, tecrübe ettiği en büyük sanatsal etkilenmelere gönderim yaparak stilini “Pop-Art” olarak tanımlıyor. Sanatçı,“Snapshot” sergisinde; insanların trafikteki öfke krizlerini, maskeli ve süslü yaşamlarını, kısaca insanlık hallerini diğer bir deyişle tüketim toplumu içindeki yarışını eserlerine taşıyor.

Kullandığı renkler, tarzı, tekniğiyle ön plana çıkan ve kendi tekniğine “Media Fusion” adını veren Pınar Du Pre; eserlerini yaratırken, Art Deco dönemin büyük yaratıcı ressamlarından esinlenmesine rağmen, eserlerini “ilerici ve modern” olarak nitelendiriyor. Sanatçının, eserlerinde kullandığı dijital sanatlar, algımızın sanallığını yansıtırken; akrilik, varak ve epoksi gibi klasik sanat araçları da, gerçekliğimizin yaratılmış ve dokunulabilir tarafını yansıtıyor.

Gallery LiNART’ın ev sahipliği yaptığı “Snapshot” başlıklı Pınar Du Pre sergisi; 4 Ocak 2014 tarihine kadar gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT