Pinelo Gallery Karma Sergiye Ev Sahipliği Yapıyor

Tarihler: 12 Kasım 2013 Salı ~ 07 Aralık 2013 Cumartesi

Yer: Pinelo Gallery

Adres: Turnacıbaşı Sok. No 41 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 78 71

Web: http://http://www.pinelogallery.com

E Posta: info@pinelogallery.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2013 ~ Ara 7, 2013

12 Kasım-7 Aralık tarihlerinde Pinelo Gallery’de karma sergi: Selanik’in köklü galerisi Artis Causa'nın uluslararası sanatçılarının eserlerinden oluşan karma sergi 12 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında Beyoğlu’nda Pinelo Gallery'de sanatseverlerle buluşuyor.

1996 yılından beri Türk ve Yunan çağdaş sanatçılara destek veren Pinelo Gallery, Selanik’in köklü galerisi Artis Causa işbirliğiyle karma bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Yunanistan’ın önde gelen galerilerinden biri olan ve pek çok uluslararası ve Yunan sanatçıyı temsil eden Selanik merkezli Artis Causa’nın 9 sanatçısının yaklaşık 25 eseri 12 Kasım-17 Aralık tarihleri arasında Pinelo Gallery’de sergileniyor.

Güncel sanatla modern sanat akımlarının dengeli bir kombinasyonunu sunan Artis Causa’nın sergide yer alan sanatçıları Elli Chrysidou, Marios Eleftheriadis, Aris Georgiou, Mark Hadjipateras, Vassilis Karakatsanis, Alexandra Marati, Nakis Panayiotidis,Bernhard Quade eve Manolis Yiannadakis. Sergide fotoğraf, yağlı boya, karışık teknik, baskı, enstalasyon gibi pek çok farklı eser bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT