Prof. Dr. Nazan Erkmen - Kadın ve Göç Çocukları

Prof. Dr. Nazan Erkmen - Kadın ve Göç Çocukları

Tarihler: 12 Mart 2018 Pazartesi ~ 25 Mart 2018 Pazar

Yer: Doğuş Üniversitesi Kültür Merkezi

Adres: Acıbadem 34722 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 327 96 32 - 0216 544 55 55

Faks: 0216 327 96 31

Web: http://www.dogus.edu.t

E Posta: kultur@dogus.edu.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2018 ~ Mar 25, 2018

Sergi Cam Tavanı Delen Kadınlar Platformu’nun 2018 Dünya Kadınlar Günü etkinliği olarak; Platformu’nun kurucularından Prof. Dr. Nazan Erkmen’e ithafla, 10 Mart Cumartesi 14:00’de Doğuş Üniversitesi Acıbadem Kampüsü Fuaye Alanında açılacak. Sergi 25 Mart’a kadar ziyarete açık olacak.

Prof. Dr. Nazan Erkmen “Kadın ve Göç Çocukları” Sergisi ile başlayacak etkinlik saat 16:00’da B5 Tiyatro Salonunda yapılacak. Etkinlik Doğuş Üniversitesi Rektörü Abdullah Dinçkol ve Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu’nun açılış konuşmaları ve Prof. Dr. Günsel (Şurdum) Avcı İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı, Çerkes Kadınları Teavün Cemiyeti Derneği Başkanı “Çerkes Sürgünü ve Çerkes Kültürü”, Pınar Türenç “Ateş Altında... Cephede... ve Zorlayıcı Tüm Şartlarda Kadın ve Çocuk Maduriyetleri”, Prof. Dr. Leyla Pınar ”Nitelikli Mültecilik-Sanatçıların Mülteciliği" konularında konuşmalarıyla devam edecek.

"Mülteci Hareketlerinin, Mülteci Kültürünün Katıldıkları Sosyolojilere Etkileri" ana başlığı altında yapılacak konuşmalardan sonra yapılacak törenle 8 sembol kadına ödülleri verilecek. Prof. Dr. Çiğdem Çini (Uluslararası Tekstil ve Kostüm Uzmanı), Prof. Dr. Funda Şerifoğlu Sivrikaya (Düzce Üniversitesi Kurucu Rektörü), Prof. Dr. Günsel Şurdum Avcı (Ameliyatsız Bypass Hocası), Prof. Dr. Hülya Tezcan (Topkapı Sarayı Emekli Tekstil Uzmanı), Melek El Nimer (Sosyal Girişimci), Sabiha Tansuğ (Etnoğraf Müzeci), Şadiye Ulusoy (Tarihi Giysi Kolleksiyoneri ve Müzeci), Prof. Dr. Şerife Atlıhan (Geleneksel Dokuma Araştırmacısı) ödüllerini alacak.

Ayrıca Gülten Dayıoğlu’na Prof. Dr. Nazan Erkmen Özel Ödülü, Alaaddin Ceylan’a Cam Tavanı Delen Kadınlar Özel Ödülü verilecek. Ödül Töreninden sonra Müzik Dinletisi ile program sona erecek.

Cam Tavanı Delen Kadınlar Platformu’nun Kurucusu Asuman Karaşabanoğlu’nun organize ettiği 2018 Dünya Kadınlar Günü etkinliği Kadıköy Belediyesi’nin işbirliği ve Doğuş Üniversitesi ev sahipliği ile yapılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT