Reha Bilgen - Kadınlar Günü Kuklası

Reha Bilgen - Kadınlar Günü Kuklası

Tarihler: 19 Mart 2018 Pazartesi ~ 29 Mart 2018 Perşembe

Yer: Barış Manço Kültür Merkezi

Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, Nail Bey Sokak (Caferağa Spor Salonu Yanı) Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 418 16 46

Web: http://bmkm.kadikoy.bel.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2018 ~ Mar 29, 2018

Reha Bilgen, “Kadınlara özel bir kukla sahnesi yapmak öncelikle bizi yetiştiren annelerimize, sonra da kadınlarımıza bir borçtu. Kadınlar Günü Kukla Sahnesi’ni tüm kadınlara ithaf ediyorum”

Bugüne kadar pek çok oyunu yazıp yöneten Masal Gerçek Tiyatrosu’nun kurucusu Reha Bilgen, 4 yıldır titizlikle üzerinde çalıştığı 39 kukla ve 12 sahnenin oluşturduğu “Dünya Bir Kukla Sahnesi” adlı sergisini 19 Mart -29 Mart tarihleri arasında Barış Manço Kültür Merkezi’nde meraklıları için sergileyecek.

Sergide “Dünya Kadınlar Günü” adını taşıyan kukla sahnelerinden birine de yer verecek olan ve yıllardır kukla tiyatrosu ile çocuklarla bir arada olan Reha Bilgen, ‘‘DÜNYA BİR KUKLA SAHNESİ” sergisinin yapım aşamasını bitirdikten sonra açmaya karar verdiğimde İstanbul’dan bir fotoğraf vermek ve kadınların yaşantılarından günlük bir kesiti yansıtmak istedim. Bizleri ömürleri boyunca sırtında taşıyan özveride bulunan tüm annelerin ve bütün kadınların DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT