Ressam Işıl Gönen - Hüsn

Ressam Işıl Gönen - Hüsn

Tarihler: 18 Mayıs 2022 Çarşamba ~ 12 Haziran 2022 Pazar

Yer: Istanbul Concept Gallery

Adres: Tomtom Mahallesi. Nur-u Ziya Sokak. No:27 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2022 ~ Haz 12, 2022

Önceki sergilerinde “Bâb-ı Âli: Yüceler Kapısı” ve “Bâb-ı Esrar: Meryem” başlıklarıyla bireyin özvarlığına yeniden kavuşma yolculuğu üzerine üretimlerini izlediğimiz sanatçı Işıl Gönen, bu kez karşımıza ruhsallığı ile buluşmuş olandan ışıyan “güzellik” temasını ele aldığı “Hüsn” başlıklı sergisiyle çıkıyor.

“Kadim geleneğe göre birey, doğa yanıyla beşer yani beden, ruhsal yanıyla ise insan olarak adlandırılmıştır. Başlangıçta beşer olarak henüz eylemlerinden doğmamış olan ve ürettiği değerlerle varlık bulan insan, bu değerleri güzellik (hüsn) üzerinden yansıtır. İnsanın varlığındaki hakikatin, edimlerinde açığa çıkışı “güzel”dir.”

Işıl Gönen’in, Hâl Elbiseleri, Aletheia, Ehram, Maya gibi başlıklarla güzeli görmek, güzelde doğmak, güzeli doğurmak üzerine üretimlerini izleyeceğimiz HÜSN sergisi 12 Haziran’a kadar pazar-pazartesi günleri hariç, her gün Tomtom Mah. Nur-u Ziya sokakta yer alan Istanbul Concept Gallery’de izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT