Ressam Nursel Sökmen Bayram - Yüz

Ressam Nursel Sökmen Bayram - Yüz

Tarihler: 06 Nisan 2016 Çarşamba ~ 09 Nisan 2016 Cumartesi

Yer: Galeri Bohem

Adres: Valikonağı Cad. Polat Apt. No 99 D. 3 K. 2 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 999 44 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2016 ~ Nis 9, 2016

Ressam Nursel Sökmen Bayram'ın 7. kişisel sergisi "YÜZ", 9 Nisan tarihine kadar Nişantaşı Galeri Bohem'de sanatseverlerle buluşuyor.

2013 yılında "Kapalı" Sergisi ile, "dışa vuramadıklarımızı" eserlerine yansıtan ressam Nursel Sökmen Bayram, bu kez insanların dış "Yüz"ünü resmettiği sergisi ile büyük ilgi görüyor. Sergiyi ziyaret eden sanatçılar ve sanatseverler, gözlerimize bakan veya gözlerini kaçıran, birbirinden farklı onlarca etkileyici Yüz ile karşı karşıya geliyor.

Nursel Sökmen Bayram'ın Yüz Sergisi, fotoğrafçılar Emrah Balaban, Erdem Güner, Hakan Meriç ve Serkan Küçük'e ait, portre ve çeşitli fotoğrafların resmedilmesi ile hayata geçti.

Yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda karma sergiye katılan ve kişisel sergileriyle de sanat yaşamına devam eden Bayram, tarzı ve kendini ait hissettiği akıma yönelik olarak ise şunları söylüyor: "Eğer bir yerlere ait olma çabam olması gerekseydi, sanat tarihi çerçevesinde, romantizmin toplumsal gerçekçi yanı ile dışavurumculuğun özgürlük tarafını harmanladım derdim. Fakat bu düşünceler bir tarafa, gerçek şu ki; benim için samimiyet ve duyarlılık sanatın ta kendisi. Yaptığım çalışmalar da benim aynam, samimi ve gerçek..."

Bayram ayrıca, sanatçı olarak topluma karşı sorumluluğu olduğunun ve resimleriyle farkındalık yaratma hedefi ile bu sorumluluğu yerine getirdiğini belirtiyor.

26 Mart tarihinde açılan Yüz sergisi, 9 Nisan tarihine kadar Galeri Bohem'de ziyaret edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT