Ressam Rahime Dizdaroğlu’ndan - Gökkuşağında Yolculuk

Tarihler: 26 Eylül 2014 Cuma ~ 05 Ekim 2014 Pazar

Yer: Ramada İstanbul Asia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2014 ~ Eki 5, 2014

Sanat Oteli Sergi Sezonunu Açıyor

1994 yılından beri birçok değerli sanatçıya ve eserlerine ev sahipliği yapan Ramada İstanbul Asia bu geleneğini özenle sürdürüyor.

“Gökkuşağında Yolculuk” adlı kişisel sergisi ile Rahime Dizdaroğlu Ramada İstanbul Asia Bünyamin Kara Sergi Salonu’nda sanatseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. 26 Eylül 2014, Cuma akşamı 18:00-20:00 saatleri arasında açılış kokteyli ile başlayan sergi tüm sanatseverlerin ziyaretine açık olup 10 gün boyunca sergilenecektir.

Eskişehir doğumlu Dizdaroğlu, Marmara Üniversitesi mezunudur. Yaratıcılığını resim sanatı ile keşfetmiş olup, duygularını renkler ile oynayıp tablolar yaparak dışa vurmaktadır. Çağdaş ressamlar İstanbul Kurucu Başkanı olarak çeşitli çalışmalar yapan sanatçı “Tuvaldeki İzler” sanat grubunu kurmuştur. Birçok sergi düzenleyen ve aktif olarak çalışmalarını yürüten sanatçı; “Hepimizin hayatında işte “'O AN '' dediği zamanlar vardır. Biz duyamasak ta doğanın bize haykırışı, güneş batarken aşkların doğuşu, küçük bir çocuğun sıcacık tebessümü, dostluğun başlangıcı, bir sohbetin en güzel anı aslında yaşamın her karesi '' O an ''lardan ibarettir . “ cümlesi ile sanat görüşünü ifade etmektedir.

www.ramadaistanbulasia.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT