Ressam Sennur Öztap’tan Darüşşafaka Yararına Sergi

Tarihler: 19 Aralık 2014 Cuma ~ 10 Ocak 2015 Cumartesi

Yer: Ortaköy Sanat Galerisi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2014 ~ Oca 10, 2015

Darüşşafaka Rezidans ve vasiyet bağışçısı ressam Sennur Öztap, 19 Aralık Cuma günü Ortaköy Sanat Galerisi’nde Darüşşafakalı öğrenciler yararına bir resim sergisi açıyor.

Darüşşafaka Cemiyeti’nin değerli bağışçılarından ressam Sennur Öztap, 19 Aralık Cuma günü Ortaköy Sanat Galerisi’nde Darüşşafakalı öğrenciler yararına bir resim sergisi açıyor. Sennur Öztap’ın “Dalgalar” temalı resimlerinden oluşan sergi, 19 Aralık 2014 – 10 Ocak 2015 tarihleri arasında ziyaret edilebilir. Sergideki resimleri Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağış karşılığı temin eden sanat ve hayırseverler, Darüşşafaka’da okuyan, annesi veya babası hayatta olmayan, yetenekli ve maddi durumu yetersiz öğrencilerin eğitimle yaşamlarının değişmesine katkıda bulunacak. Öztap, 2010 yılında da Büyük Kulüp Derneği'nde Darüşşafaka yararına bir sergi açmıştı.

Darüşşafaka 151 yıldır eğitimle yaşamları değiştiriyor
Darüşşafaka Cemiyeti, 1863 yılından beri “eğitimde fırsat eşitliği” misyonuyla varlığını sürdürüyor. Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz ve yetenekli çocuklarımıza kaliteli ve çağdaş eğitim olanağı tanıyor ve onların düşünen, sorgulayan, çevrelerine ve ülkelerine karşı sorumlu, aydın bireyler olarak hayata atılmalarını sağlıyor. Bugün Türkiye’nin dört bir köşesinden, sınavla seçilen 1.000’e yakın çocuğumuz, Darüşşafaka’da ortaokul 1. sınıftan liseyi bitirinceye kadar tam burslu, yatılı ve İngilizce eğitim görüyor. Darüşşafaka Cemiyeti bir sivil toplum kuruluşu olarak kurulduğu günden bu yana, hayırsever kişi, kurum ve kuruluşların bağışlarıyla varlığını sürdürüyor. Darüşşafakalı öğrencilerin eğitim, barınma, beslenme, kıyafet, sağlık, kitap, kültürel aktiviteler, cep harçlığı gibi yaşam giderleri ve aynı zamanda üniversite eğitimini sürdüren Darüşşafaka mezunlarına sağlanan burslar da dahil olmak üzere tüm giderler, hayırseverlerin, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden kurum ve şirketlerin destekleriyle karşılanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT