Ressam Silver Gözütok Güçlü Gümüş-Renkli Sorgulamalar/ Kadınsal Kayıtlar

Tarihler: 25 Şubat 2012 Cumartesi ~ 01 Nisan 2012 Pazar

Yer: Estethica Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi

Adres: Işıklar Cad. Küçükbakkalköy Mah. No:32-A Ataşehir İSTANBUL İstanbul

Telefon: 0216 444 16 92

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2012 ~ Nis 1, 2012

Ressam Silver Gözütok Güçlü’nün " GÜMÜŞ-RENKLİ SORGULAMALAR../KADINSAL KAYITLAR…” isimli 3.kişisel resim sergisi Estethica Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi sergi salonunda sanatseverlerle buluşuyor. Sanatçının 2.kişisel resim sergisi olan "Arınma"daki bazı eserleride yine Estethica Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi’nde, farklı bir salonda sergileniyor.

“GÜMÜŞ-RENKLİ SORGULAMALAR../KADINSAL KAYITLAR…” isimli sergisinde Ressam Silver Gözütok Güçlü, yüzleşebilmeyi göze alarak, deneysellikten korkmadan üreten, iç dinamiklerini de bizle paylaşan, geçmişi ile barışık ama özür de dileyebilecek eserler sunuyor bize.

Ressam Silver Gözütok Güçlü’nün sergisinde, hüzün ve tutkuların içiçe geçtiği yüzeyler, farklı ama yetkin pentür tadlarıyla “kadın” imgesinde buluşuyor.Yer yer metaforik göndermeler, özlemle birlikte bazı durumları başkaldırıya da dönüştürüyor. Bu süreçte yinelediği “martı” lar, sanki çevrelerine kayıtsız kalmaya haklarının olmadıklarının farkında. Sanatçının eserlerinde, belki mutsuz ama güçlü, belki keyifli ama kırılgan dişilik kayıtları da herkesi sorgulamaya davet ediyor.

Ressam Silver Gözütok Güçlü, bu son işleriyle, sorgulayıp, yüzleşip, bir tür dialektik ile, arınma sürecini farkındalıklarla yoğurmaya çalışıyor. Bize de kayıtsız kalmamak düşüyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT