Roeki Symons

Tarihler: 22 Ocak 2010 Cuma ~ 27 Şubat 2010 Cumartesi 22 Ocak-27 Şubat 2010

Yer: Pg Art Gallery

Adres: Cevdetpaşa Cd. No: 15/3 Bebek / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 263 33 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2010 ~ Şub 27, 2010

Hollandalı sanatçı Roeki Symons ‘No Side Effects’ başlıklı sergisiyle Pg Art Gallery’de izleyicilerle buluşuyor. Sanatçı, günlük hayatın karmaşasında gözden kaçan, ama aslında büyük bir sorunsalın ardına gizlenmiş küçük detayları kendine has anlatım diliyle sunuyor. Enstalasyon, fotoğraf, resim gibi farklı disiplinlerdeki anlatım biçimlerini işlerine dahil eden Symons’ın, Türkiye’deki ilk kişisel sergisinde ‘No Side Effects’ adlı enstalasyonunun yanı sıra fotoğraflarından bir seçki de yer alacak.

Enstalasyon, mekanın tabanını kaplayan yüzlerce boş ilaç paketi ve fotoğraftan meydana geliyor. Yan yana dizilmiş beş benzer görüntüden oluşan fotoğrafta, kendisini küvetin içinde suya gömülmüş olarak görüntüleyen sanatçı, ilaç paketlerindeki hapları kendi bedeniyle simgeleştiriyor. Symons, bu serideki işlerinde, modern dünyanın kaosunda ilaçlardan medet uman ve birer hap gibi yutturulmak istenen şablon hayatların içine hapsolan insanların yaşamlarına gönderme yapıyor.

Daha önce İstanbul, Ankara ve Yesemek’te düzenlenen karma sergilerle de Türkiye’deki izleyicilerle buluşmuş olan sanatçının eserleri pek çok uluslararası sergide yer almıştır.

Sergi, Pazartesi günleri hariç her gün 11.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT